INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ŞAHTIOR

Haos în Ucraina! Doneţk s-a autoproclamat republică independentă » Pleacă Il Luce?

Articol de GSP - Publicat luni, 07 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 07 aprilie 2014 15:01

Problemele politice continuă în Ucraina. După ce Rusia a anexat Crimeea, a venit rîndul oraşului Doneţk să se autoproclame republică independentă.

Campionatul s-ar putea opri din nou în Ucraina din cauza instabilităţii politice. Doneţk s-a autoproclamat republică independentă, iar presă din Ucraina susţine că oraşul va cere alipirea la Rusia.

Situaţia devine problematică pentru Mircea Lucescu, tehnicianul celor de la Şahtior Doneţk, mai ales că echipele din Ucraina riscă să fie excluse din Europa, dacă situaţia politică nu se va calma. În "şaisprezecimile" Europa League, Dinamo Kiev a fost forţată să joace meciul de pe teren propriu cu Valencia la Nicosia, în Cipru.

Il Luce se află la Şahtior de 10 ani, perioadă în care a cîştigat 7 titluri, 5 cupe, 5 supercupe şi Cupa UEFA. Antrenorul liderului din Ucraina este dorit în acest moment de Marseille, Galatasaray şi Beşiktaş.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (42)
merace
merace  •  08 Aprilie 2014, 19:47

Il Luce ar face bine sa plece din Ucraina cat se mai poate... :D

glorie
glorie  •  08 Aprilie 2014, 01:47
Postat de ardeleanu132 pe 07 Aprilie 2014, 16:06

Ungaria anti NATO??? Gresesti. Ungaria este parte NATO asa cum este si Romania. Dar, spre fericirea lor, ungurii au oameni politici veritabili care nu stau la multe discutii cu FMI, UE sau altcineva. La noi, toate taxele sunt impuse de straini si nu de Guvern (asa sustine Ponta si toti politruciii... Noi nu vrem, dar acordul cu FMI ne obliga). Steaua = WC-ul lui Duicu.

Anti-UE! Vorbeam d.p.v. militar in legatura cu NATO si de o eventuala ciocnire. Matale esti indoctrinat, roaga-te ca Orban sa nu aiba vreodata nevoie de banii strainilor! Oricum, cresterea e nesemnificativa si vedem in 3-4 ani daca a fost constanta. Cat timp ceilalti dinainte au bagat Ungaria in saracie cum n-a mai fost vreodata. Procentual, dupa 1990 Romania s-a devoltat mai mult ca Ungaria. Raportat.. ,, Chiar si asa cu mai bine de 10 in care am dormit la propriu! Politicienii maghiari au dormit pana anul trecut. Ca sa intelegi situatia. Dar tu ii vezi ca pe niste zei. Iar Jobbik-ul ala arata ca ultimul partid din Romania. N-au bani nici de pupitre si organizari.

glorie
glorie  •  08 Aprilie 2014, 01:40
Postat de bvd_magheru pe 07 Aprilie 2014, 18:30

nu e vorba de nici un interes .. e vorba de propriul popor..nu exista poporul ucrainian.

Exista, dar sunt prea multi rusi. Cu toate ca cele doua populatii au trait relativ in pace, spre deosebire de basarabeni si rusii de acolo. Nu stiu ce se va intampla. Vedem. Tare ma tem de razboi! Gandeste-te ce ar insemna o ciocnire intre partea ucraineana si cea rusa.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează