INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ISRAEL

Hapoel Tel Aviv a ratat victoria în Israel » Antal a ratat ocazia sezonului

Articol de - Publicat sambata, 03 octombrie 2015 19:51

Hapoel Tel Aviv, formația celor trei români: Pintilii, Bumba și Antal, a jucat azi în etapa a șasea în orașul Kfar-Saba și a terminat la egalitate 1-1, după ce în minutul 32, echipa românilor a deschis scorul prin Biton.

Formația din Tel Aviv a mai ratat ocazii, dar echipa a fost prea sigură pe ea și n-a reușit să învingă, deși adversarul a jucat timorat. Gazdele au egalat în minutul 62 prin spaniolul Hugo Lopez.

După egalare, tot Hapoel a avut ocaziile mai mari. În minutul 76, Bumba a dat cu latul în careu, Antal și Biton erau singuri cu portarul, dar s-au împiedicat unul de celălalt și au ratat. 

După 6 etape, Hapoel e deocamdată pe locul 4, cu 9 puncte, și a ratat a treia victorie consecutivă. Toți cei trei români au fost integraliști.

Echipa lui hoban, victorie zdrobitoare

Ovidiu Hoban, celălalt român din campionatul Israelului care evoluează la Beer Sheva, a cîștigat și el cu echipa sa în fața lui Maccabi Petah Tikva, scor 5-2. Mijlocașul a avut o bară, însă norocul n-a fost de partea lui. Beer Sheva ocupă locul 3 în Israel.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează