INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIGA CAMPIONILOR ASIEI

I-a făcut pe prinţi să plîngă! » Laurenţiu Reghecampf e aproape de o performanţă fabuloasă cu Al Hilal

Prinţul lui Al Hilal a trăit meciul cu maximă exuberanţă +1   FOTO
Prinţul lui Al Hilal a trăit meciul cu maximă exuberanţă

Articol de - Publicat joi, 18 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 18 septembrie 2014 00:26

Trupa fostului antrenor al Stelei a cîştigat clar, 3-0, turul semifinalei competiţiei, cu Al Ain, triumf ce l-a făcut pe preşedintele clubului, Abdulrahman bin Musa'ad, să lăcrimeze ca un copil pe bancă.

La 3 luni de la despărţirea de Steaua, Laurenţiu Reghecampf are Golful la picioare. Marţi seară a făcut un pas uriaş spre cel mai important obiectiv: cîştigarea Cupei Campionilor Asiei. Echipa pregătită de el, Al Hilal, a cîştigat de o manieră entuziasmantă prima manşă din semifinalele competiţiei, 3-0 cu Al Ain, din Emiratele Araba Unite, formaţie antrenată în trecut de Olăroiu şi la care, pînă în vara acestui an, a evoluat Mirel Rădoi.

Al Hilal a rezolvat meciul în 10 minute, la jumătatea reprizei secunde, prin dubla lui Nasser Al Shamrani şi reuşita brazilianului Thiago Neves. Prestaţia fabuloasă a echipei i-a încîntat pe cei aproape 60.000 de spectatori, dar mai ales pe şefii lui Al Hilal.

Preşedintele Abdulrahman bin Musa'ad, invitat de Reghe să stea pe bancă, lîngă el, în timpul meciurilor, a trăit la cele mai înalte cote succesul. S-a bucurat exagerat la fiecare gol, iar după cel de 3-0 a ajuns, de la îmbrăţişările jucătorilor şi ale celor din staff, să rămînă fără ghutra pe cap, acoperămînt la care arabii nu renunţă niciodată.

În plus, imediat după fluierul de final, prinţul a izbucnit în plîns. Imaginea cu oficialul lui Al Hilal în lacrimi a ajuns imediat pe Internet, fanii echipei postînd pe mai multe site-uri de socializare respectiva ipostază, neobişnuită pentru Abdulrahman bin Musa'ad.

Returul Al Ain - Al Hilal se va juca pe 30 septembrie. Tot atunci cînd se va afla şi cealaltă finalistă, FC Seul şi Western Sydney Wanderers terminînd 0-0 în prima manşă.

1 milion de dolari e bonusul pe care Reghecampf îl are promis dacă va cîştiga Cupa Campionilor Asiei

"E fericire mare după acest rezultat, dar eu am văzut multe în fotbal, deci nu avem timp de petrecere acum. Am făcut o repriză secundă fabuloasă, ceea ce înseamnă că echipa e bine pregătită fizic. Vreau să cîştig trofeul, numai asta am în gînd" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Al Hilal)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
idol
idol  •  18 Septembrie 2014, 17:51

bine ca nu a udat banca…penibile despre tot ce face Reghe. iar faptul ca el a ajuns dea mai multe declaratii despre Steaua acum, fata de cand era principal, iarasi nu e normal.

adriann_
adriann_  •  18 Septembrie 2014, 14:22
Postat de hoffmannmastersofclones pe 18 Septembrie 2014, 12:20

Asa este ! In aceea perioada neamurile lui Liviu Ungurean, zis Bocciu si Gheorghe Răducanu, zis Corsicanul nu plecasera din India spre Europa.

Si neamurile lui Lacatus, Ilie Dumitrescu, Banel Nicolita samd erau tot acolo =))

inginerul.
inginerul.  •  18 Septembrie 2014, 14:21
Postat de inginerul. pe 18 Septembrie 2014, 14:20

Gresit, tu esti cel care gandeste gresit. Noi ar trebui sa ne vedem de lungul nasului si dam un exemplu prin munca, seriozitate si bun simt ! In schim noi pierdem timpul aratand cu degetul la altii, in timp ce alegem psd si in tara asta se fura de se rupe !

@erata Tu esti cel care gandeste gresit.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează