INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  A MARCAT DIN NOU

Iar Niculae

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 februarie 2008 00:00

"Vîrful" român a marcat golul 10 al sezonului, Tamaş fiind eliminat. Daniel Niculae rămîne esenţial pentru Auxerre. Aseară, atacantul român a înscris din nou pentru formaţia antrenată de Jean Fernandez, care, învingătoare la Nice cu 2-1, a înregistrat al 6-lea meci consecutiv fără eşec, ultimele trei numai cu victorii.
Titular, ex-giuleşteanul a egalat în minutul 67. După o centrare trimisă din lovitură liberă de Lejeune, Cid a degajat pînă la Nico. Acesta a reluat din voleu, goal-keeperul Lloris a respins, dar Daniel, pe fază, a trimis mingea cu capul în plasă pentru a 10-a reuşită stagională. Anterior (58), el trimisese primul şut al oaspeţilor pe spaţiul porţii.
Niculae a ieşit în minutul 88. Puţin mai devreme (85) părăsise terenul şi Gabriel Tamaş. Fundaşul român fusese eliminat după două "galbene", încasate pentru faulturi la Ederson (31) şi Bamogo. Recuperat după o entorsă la gleznă, Vlad Munteanu a fost introdus în minutul 3 de prelungiri.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (8)
 •  24 Februarie 2008, 13:06

c cid a reluat mah era tamas.... tamas are nr. 18... uitati-va shi vio pe reluarile alea inainte sa scrieti

 •  24 Februarie 2008, 09:20

imi pare rau k am jignit toti rapidistii cand defapt unu k maxy1923 ala va fac de ras ! sincer parerea mea este k esti un purtator de creier ilegal!

 •  24 Februarie 2008, 09:17

pentru rapidistu' ala analfabet - maxy 1923 - un mesaj de la oameni pentru ciori : esti degeaba ! cum vrei sa-l ia pe Pancu cand baiatu ala nu a mai jucat fotbal de n+1 ani?! uite meciu rapid - u cluj! ce dracu ma voi sunteti buni doar la ascunsa la table si tintar! Forza Electro-magnetica Frecatei!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează