INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANŢA » AUXERRE - VALENCIENNES 2-0

Iar s-a rupt Tamaş!­

Articol de - Publicat duminica, 04 mai 2008 00:00

Abia reintrat după fractura de metatarsian, fundaşul român a suferit o entorsă la genunchi şi riscă să rateze Euro.

Una caldă şi alta rece sînt veş­ti­le pentru Victor Piţurcă ca­re vin din Franţa. Dacă Ma­rius Niculae şi-a re­venit şi a reuşit am­bele pase deci­si­ve la golurile cu care Auxerre a învins-o aseară pe Valen­cien­nes (2-0), Ta­maş s-a lovit din nou. A ieşit acci­den­tat în re­pri­­za se­cundă şi prezenţa la Euro e pusă în mare pericol , devenind după Chivu al doilea stoper cu probleme.

Abia reintrase etapa trecută, în de­­plasarea de la Paris. Tamaş stă­tu­se o lună pe tuşă, din cauza unei fracturi la degetul mic al piciorului stîng, cu care s-a ales la amicalul con­­tra Rusiei. A jucat 90 de minute. Iar aseară a fost iarăşi titular la Auxerre. Meciul s-a terminat însă pen­tru el după pauză. În minutul 52, Gabi şi-a răsucit genunchiul drept şi s-a prăbuşit pe gazon. Nici n-a mai continuat jocul, fiind ime­diat schimbat cu Mignot. “Ai, ai, ai! Entorsă gravă”, a dat verdictul agen­ţia “Football365”. Este posibil să-i fi fost afectate ligamentele în­cru­cişate sau meniscul. El va face as­tăzi o rezonanţă magnetică, în ur­ma căreia va şti cît va trebui să absenteze. Pînă la comunicarea lis­tei oficiale de 23 pentru Euro, selec­ţio­nerul Piţurcă mai are la dis­po­zi­ţie 24 de zile.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
 •  04 Mai 2008, 12:08

ptr gabi :"SI VA AS DA CLASA LA MULTI!!!" prietene, nu cred ca este cazul la tine sa dai clasa cuiva la scris. ia o pauza si gindeste inainte de a scrie sau vorbi; faptul ca a scris marius in loc de daniel nu este o greseala extraordinara si i se poate intampla oricui.oricum nu cred ca suntem la un examen de limba romana,si ar trebui sa comentam de fapt esenta articolului, adica accidentarea lui tamas.

 •  04 Mai 2008, 12:00

ba voi sunteti prosti??? cum draq va plateste astia de la gsp.....??? e mare diferenta de la marius la DANIEL.....NU CREDETI? VAI DE VOI!!!!!!!

 •  04 Mai 2008, 11:29

Marius Nicolae?Jurnalist de doi bani!Mi-ar fi rusine!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează