INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Îi iese tot! » Rednic, a patra victorie la rînd în campionat cu Standard: 2-0 la Malines

Articol de - Publicat duminica, 16 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 15 decembrie 2012 22:09

Roş-albii, care n-au primit gol în 6 meciuri din 8, ar fi putut cîştiga şi mai clar. În final au ratat şi un penalty


Are de ce să fie mulţumit Mircea Rednic. Standard e în creştere continuă. Aseară, n-a avut nici o grijă în deplasarea cu Malines. A învins cu 2-0, creîndu-şi ocazii de 3-0. Inclusiv un penalty irosit în minutul 89 de Buyens, fost jucător al adversarilor de ieri.

Antrenorul mai are un motiv de împlinire: puştii săi din atac, Ezequiel şi Batshuayi, ambii de 19 ani, au marcat şi împotriva lui Malines. Şi, în final, a intrat şi brazilianul Luiz Phellype, 19 ani, vîrf promovat tot de Rednic.

"Monsieur Mircea" are 4 victorii consecutive pe banca roş-albilor. Nu a primit gol în 6 meciuri din 8. Şi a strîns în 8 runde 19 puncte. Cu trei mai multe decît reuşise predecesorul său, Ron Jans, în primele 12 etape. În clasament, Standard are 35 de puncte, e la numai două în spatele lui Waregem, locul secund!


"Mai am 180 de minute de jucat. După, în pauza de iarnă, îi voi expune preşedintelui lui Standard planul meu pentru viitor"
Mircea Rednic, antrenor Standard

6 succese a reuşit Rednic în 8 etape la Standard (golaveraj 18-3); mai are un egal (0-0 cu Waregem) şi un eşec (1-2 la Lokeren)

11 goluri a marcat în acest campionat Imoh Ezequiel, atacantul său nigerian în vîrstă de 19 ani; Batshuayi are 3 reuşite

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
jeansello
jeansello  •  16 Decembrie 2012, 14:47
Postat de ovidiu_3003 pe 16 Decembrie 2012, 09:04

Mircea Rednic este un antrenor bun ...mult mai bun decat mediocru Dan Petrescu

Ce n-ai vrea sa fii si tu "mediocru" asa cum este D. Petrescu. Probabil ai vrut sa iesi si tu in evidenta cu ceva ...socant.

criticul89
criticul89  •  16 Decembrie 2012, 11:17

hai sa nu ne imbatam cu apa rece cum facem noi de fiecare data ! din cele 6 victorii doar una e notabila, cea cu genk, care oricum si-a luat revansa in cupa cand a eliminat-o pe standard cu 1-0 ! in rest, un egal cu ocupanta locului 1, waregem, si o infrangere cu ocupanta locului 6, lokeren ! celelalte victorii au venit cu echipe aflate spre retrogradare care oricum sunt net inferioare ! stati sa vine meciurile cu brugge, anderlecht, chiar si gent desi se afla la un sezon jalnic si apoi mai discutam despre valoarea sa ! stardard este oricum o echipa de top5 in belgia deci locul 3 este unul normal si nimic special...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  16 Decembrie 2012, 09:04

Mircea Rednic este un antrenor bun ...mult mai bun decat mediocru Dan Petrescu

Vezi toate comentariile (4)
Comentează