INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

În sfârșit! Maxim impresionează din nou la Stuttgart » Reacția categorică: "A mărșăluit pe teren"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 10 aprilie 2017 10:11

Mijlocaşul de 26 de ani, integralist la 2-0 cu Karlsruhe, i-a smuls în sfârşit laude antrenorului său de la Stuttgart, Hannes Wolf. 

17 decembrie era data ultimei apariţii a lui Alex Maxim printre titularii Stuttgartului. A trebuit să se accidenteze grav un coechipier, Mane, pentru ca mijlocaşul de 26 de ani să revină în calculele antrenorului Hannes Wolf.

Dar de data aceasta, a profitat din plin de şansa acordată. Duminică, împotriva lui Karlsruhe (2-0), doar golul i-a lipsit pentru a lua notă maximă.

Wolf i-a recunoscut meritele: "Maxim a făcut un meci bun. A mărşăluit pe teren". Şi a admis că, după un debut de 2017 în care a pendulat mai mult între banca de rezerve şi tribună, "pentru el n-a fost o perioadă uşoară. I-am spus că poate fi supărat pe mine, dar nu pe echipă şi pe fani".

Inclusiv relaţia lor pare să fie alta. "Alex s-a comportat ireproşabil, în ciuda frustrării. Ne înţelegem bine. Iar acum, chiar şi mai bine". Pentru că în sfârşit, decarul şvabilor a făcut tot ce i s-a cerut. Îmbunătăţindu-şi şi "intensitatea jocului", capitol la care, în opinia antrenorului, românul nu excelase până acum.

3 partidea bifat Maxim ca integralist la VfB, din 19 apariţii adunate în acest campionat

"Haideţi să nu vorbim despre Maxim. Ceea ce într-adevăr contează e ca VfB să se întoarcă în Bundesliga"
Alex Maxim, mijlocaş Stuttgart, după 2-0 cu Karlsruhe

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close