INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DRAMA LUI NEŞU

EXCLUSIV Miracolul Neşu continuă. Mihai a mişcat şi piciorul drept

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iunie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 04 iunie 2011 15:51

UPDATE EXCLUSIV ora 15:30 Uimitor! După ce aseară şi-a mişcat mîna dreaptă şi îşi simţea jumătate din trunchi, la 3 săptămîni după operaţia la coloană, acum cîteva ore Mihai a mişcat şi piciorul drept.

Fotbalistul îşi simte din ce în ce mai multe părţi ale corpului. Doctorii sînt uluiţi de evoluţia spectaculoasă a cazului şi pregătesc deja mutarea lui Mihai de la spitalul UMC la clinica de recuperare "De Hoogstraad" din Utrecht.

Specialiştii olandezi vor să profite de acest moment incredibil, pentru a începe procedura de recuperare, aceasta constînd în primă fază în exerciţii fizice.

CĂTĂLIN TOLONTAN: INIMA DE LA BUCUREŞTI ŞI LACRIMILE DE LA UTRECHT

La 25 de zile după gravul accident suferit la Utrecht, jucătorul nostru i-a impresionat aseară pe doctorii olandezi.

Aseară, la spitalul UMC din Utrecht, oamenii au zîmbit după multă vreme. De 25 de zile, de cînd Mihai Neşu, un erou al oraşului batav, fusese internat după teribilul accident suferit la antrenament, doctorii aşteptau un semn. Voiau să-l vadă pe tînărul cu păr cîrlionţat mişcînd măcar un deget. Orice mişcare care să le dea speranţe

Şi aseară, în timp ce în Giuleşti fanii "naţionalei" îi scandau numele şi fluturau un steag tricolor inscripţionat cu numele său, Neşu şi-a mişcat mîna dreaptă. Nu mult, dar suficient cît să-i bucure pe medici şi pe cei apropiaţi, care au fost permanent lîngă el în ultima lună.
Doctorii olandezi susţin că Mihai a început să simtă partea dreaptă a trunchiului şi, de aici, acea mişcare a mîinii drepte. Un semn divin, luptătorul blond începe să îşi revină.

"Mihai Neşu e un om minunat, un caracter extraordinar, care nu a supărat niciodată pe nimeni. Îl aştept să redevină cel pe care îl cunosc. El nu merită să i se întîmple absolut nimic rău!"
Răzvan Lucescu, antrenor România


VEZI AICI ISTORICUL ACCIDENTĂRII LUI MIHAI NEŞU!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (103)
nesufan
nesufan  •  07 Iunie 2011, 15:07

Fi tare nesule!Cunosc un baiat de 11 ani care te adora,care are o gramada de poze cu tine si care se gandeste zilnic sa te faci tu bine....Lupta pentru tine ,pentru cei care te iubesc si pentru noi toti!

octavianus
octavianus  •  06 Iunie 2011, 16:15

Doamne ajuta....nu se putea sa nu fie bine..era o mare nedreptate...CURAJ in continuare Nesule si FZR !!

angeladeva
angeladeva  •  05 Iunie 2011, 22:22

Este vestea pe care mii de oameni, romani sau olandezi o asteptam. O mare bucurie si multa multa speranta. Multumim la Dumnezeu pentru asta , si Il rugam sa fie in continuare alaturi de Mihaita. Doamne Ajuta-l !!!

Vezi toate comentariile (103)
Comentează