INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ACCIDENTARE

Incert pentru meciul cu Lokeren » Stanciu a terminat meciul cu Kazahstan în teren, dar oficialii lui Anderlecht sunt îngrijorați în privința sa

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 13 octombrie 2016 19:42

Nicolae Stanciu ar putea rata meciul lui Anderlecht cu Lokeren, de la sfârșitul acestei săptămâni, din cauza unei accidentări suferite în meciul disputat de tricolori în Kazahstan și încheiat la egalitate, scor 0-0.

 Conform publicației La Dernière Heure, Stanciu a fost lovit la gleznă în minutele din finalul partidei și a resimțit dureri, astfel că tehnicianul René Weiler încă nu a decis dacă îl va include în lotul pentru meciul de duminică.

Stanciu nu a cerut schimbare după duelul care i-a provocat accindetarea și a încheiat pe teren meciul contra Kazahstanului, dar în ziua următoare a acuzat dureri în zona gleznei.

Anderlecht nu se va putea în următoarea lună nici pe Alex Chipciu, care a suferit o ruptură musculară în ultimele minute ale primei reprize cu Kazahstan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  13 Octombrie 2016, 22:48

Au dat *lovitura * cu meciul asta. Pevremuri jucatorii marilor echipe isi asigurau piciaorele cand jucau cu echipe din *fostul est* ( vorba lui Petre roman ).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează