INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Încîntaţi de Stancu » "Va face 20 de milioane"

Articol de - Publicat marti, 25 ianuarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 24 ianuarie 2011 22:42

Ziarele din Istanbul susţin că noul "vîrf" al Galatei are "stofă bună", iar preţul îi va creşte considerabil în doar un an

Bogdan Stancu nu a avut nevoie decît de o jumătate de oră pentru a le lua ochii turcilor. După prima apariţie în tricoul Galatei, la 1-0 cu Sivas, ex-stelistul este văzut deja ca o mare afacere. "Cele 5 milioane plătite pe român ar părea multe, dar stofa lui e de calitate. A arătat că-i un atacant excelent", a indicat "Sabah". Acesta-i convins că Bogdan va creşte rapid, iar Cim Bom "va putea lua pe el 20 de milioane peste un an".

Aptitudinile i-au fost remarcate şi de alte ziare. "A făcut driblinguri elegante, se gîndeşte mereu la gol", a scris "Fanatik". "A atras atenţia prin viteză şi şuturi precise", a întărit "Milliyet". "Fotomac" i-a dat "nota maximă".
"Am încercat să fac totul cît mai bine. Îmi trebuie timp pentru adaptare", a zis Stancu. L-a completat Hagi: "Bogdan e tînăr şi talentat. Îi place să înscrie. Este la prima experienţă afară, va dura puţin pînă se va acomoda. Să avem răbdare!".


Cifrele lui Stancu

Minute jucate      32
Şuturi la/pe poartă      3/2
Ocazii      1
Centrări      1
Pase totale/exacte      12/6
Mingi recuperate      1
Mingi pierdute      8
Întîlniri cu mingea      16

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
777
777  •  25 Ianuarie 2011, 11:01

20 da se poate .dar nosa revina in tara cu o fac toti ratati de la dinamo .

ultrasulfcsb
ultrasulfcsb  •  25 Ianuarie 2011, 08:07

;)

ultrasulfcsb
ultrasulfcsb  •  25 Ianuarie 2011, 08:06

E normal sa se scrie despre acest transfer, este cel mai scump din fotbalul Romanesc si este legat si de Hagi... Nu inteleg de cand ne scriu noua articole strainii, cat se pricepe acest Beniamin Osman, dupa nume pare evreu..sau o fi arab... dar nu inteleg ce stie acest individ despre fotbalul din Romania !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează