INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

"Indisciplina l-a costat pe Marica". Presa germană explică de ce-a eşuat "tricolorul" la Stuttgart

Ciprian Marica
Ciprian Marica

Articol de - Publicat miercuri, 01 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 01 iunie 2011 13:03

Viitorul lui Ciprian Marica e departe de a fi clarificat. Nimeni nu ştie deocamdată dacă noul căpitan al "tricolorilor" va rămîne la Stuttgart pînă-n 2012, cînd îi expiră contractul, sau va fi vîndut, aşa cum doreşte clubul.

Cotidianul Stuttgarter Nachrichten ştie, în schimb, de ce-a eşuat Marica atît de lamentabil în sezonul 2010-2011.
Şi-a ajuns pînă acolo încît, nemaidorit nici de către coechipieri, a fost suspendat de antrenorul Bruno Labbadia în urma unor comentarii făcute în Gazeta Sporturilor.

"Indisciplina l-a costat scump pe Marica. Atît în Bundesliga, cît şi în Europa League a fost eliminat de pe teren. Iar în februarie s-a săturat şi Labbadia de ieşirile sale şi l-a pedepsit", scrie ziarul amintit.

Stuttgarter Nachrichten i-a scos însă în evidenţă şi punctele bune: "Marica a marcat trei goluri şi a dat şapte pase decisive. Doar Harnik se poate lăuda la VfB Stuttgart cu mai multe assist-uri".


8 milioane de euro a plătit Stuttgart în 2007, lui Şahtior, pentru a-l lua pe Marica

2 milioane de euro net anual e salariul "tricolorului" la VfB Stuttgart


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează