INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Inter îi arată uşa! » Chivu ar putea părăsi după zece ani Italia. Viitoare destinaţie, Turcia?

După un sezon în care s-a operat de două ori la degetul doi al piciorului drept și a jucat puțin, Chivu se pregătește de plecare
După un sezon în care s-a operat de două ori la degetul doi al piciorului drept și a jucat puțin, Chivu se pregătește de plecare

Articol de - Publicat miercuri, 19 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 18 iunie 2013 22:15

Exclus din planurile noului antrenor Mazzarri, fundaşul de 32 de ani va discuta curînd rezilierea ultimului an din contract. Galatasaray şi Fenerbahce ar pregăti deja ofertele.

Chivu e tot mai aproape de o despărţire de Inter. Deşi mai are contract pînă în 2014 şi opţiune de prelungire pentru încă o stagiune, fundaşul român de 32 de ani a ajuns pe lista neagră a lui Walter Mazzarri. Noul tehnician i-a transmis clar că nu intră în planurile lui, iar clubul ar vrea să scape şi de salariul mare, 2,5 milioane de euro, deşi vara trecută i-l redusese drastic de la 5,4!

Corriere dello Sport a scris ieri că Inter speră să rezolve cazurile Stankovici şi Chivu înainte de plecarea în primul cantonament, cei doi urmînd să nu meargă la Pinzolo, pe 10 iulie, două zile după reunirea lotului nerazzurro. În cursul acestei săptămîni se aşteaptă o primă întîlnire între şefii clubului şi agentul Victor Becali, obiectul discuţiei fiind să negocieze rezilierea acordului.

Agenţia Sportal.it merge chiar mai departe şi anunţă că viitorul lui ar fi în afara Italiei. "Chivu ar avea deja diferite soluţii, mai exact din Turcia. Galatasaray şi Fenerbahce stau la pîndă pentru a se lămuri în ce condiţii îl pot aduce pe fundaşul român şi apoi ar pregăti propuneri concrete".

"Decizia îi aparţine lui Chivu. E posibil să ne întîlnim curînd cu cei de la Inter. Noi nu ştim nimic de intenţiile lui Mazzarri" (Victor Becali, agent Chivu)

170 de meciuri şi 3 goluri are Chivu în şase stagiuni la Inter în toate competiţiile

15 partide şi un gol a bifat fundaşul român în sezonul trecut pentru nerazzurri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
wwerko80
wwerko80  •  19 Iunie 2013, 11:24
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Iti fac eu o lista mica cu jucatori petarde care au fost umflati de presa: Stancu(galatasaray), Torje, Daminuta, Daniel Niculae, Sapunaru, Nicolita. Daca zici ca Chivu este in aceasi categorie cu ei, mars. Chivu a fost crescut la ajax precum alte mari legende ale fotbalului. Si mitea, pacat de el, a fost bantuit de accidentari peste accidentari altfel devenea un jucator mare. Uitate la jucatorii pe care au fost "exportati" de ajax in ultimii 15 ani si zimi care dintre ei a fost de nivelul jucatorilor care sunt in lista aia.

wwerko80
wwerko80  •  19 Iunie 2013, 11:20
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ajax nu cumpara petarde. Ei au vazut ceva in chivu, si cei de la Roma. Cand sa transferat Chivu la Roma, Roma era o forta juca in champions league nu ca acum. Sigur si Chivu are o varsta si nu mai e ce era acum 7-8-10 ani, insa nu poti sa zici ca e un produs "made in romania" gen torje care joaca la granada sau daminuta sau mai stiu eu cine. Chivu a fost un jucator exemplar si cu caracter, mai rar asa fotbalist.

ricco
ricco  •  19 Iunie 2013, 11:04

Sa se duca in Turcia ca acolo se duc sa moara toti "ELEFANTII"...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează