INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Întîlnire de urgenţă între conducerea lui Al Ittihad şi Victor Piţurcă! » Şeicii au decis soarta antrenorului

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 decembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 13 decembrie 2014 15:43

De cînd a preluat banca tehnică a celor de la Al Ittihad, Victor Piţurcă a strîns patru înfrîngeri şi un egal, iar şefii clubului au decis să aibă o întîlnire cu fostul selecţioner.

Aceştia au vorbit despre rezultatele negative ale echipei, iar Victor Piţurcă a primit asigurări de la şeici că în continuare are toată încrederea şi sprijinul lor, potrivit site-ului arab elheddaf.com.

Şefii echipei consideră că Piţurcă nu a avut suficient timp pentru a avea rezultatele dorite şi că acesta trebuie să continue la Al Ittihad.

"Avem probleme la echipă, iar jucătorii fac multe greşeli. Voi continua să lucrez şi sper să remediez situţia în curînd", a declarat Piţurcă, potrivit site-ul arabia.com.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
romeverest
romeverest  •  14 Decembrie 2014, 20:24

Ii plangeti de mila lui Piturca....insa cel care este in galeata se numeste Reghecampf !! Va fi primul, dintre cei doi, care va fi demis !! A ratat primul obiectiv, cel cu gastigarea Cupei Campionilor, iar in campionat este la 8 puncte de primul loc, iar daca nu castiga campionatul poate sa-si ia adio de la Al Hilal !!

calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  14 Decembrie 2014, 10:16

replica tipic piturciana cand sunt rezultate: "am reusit sa transmit jucatorilor ideile si viziunea mea bla bla bla".. replica tipic piturciana cand nu merg lucrurile: "jucatorii fac multe greseli, voi lucra sa remediez situatia"

spinoza
spinoza  •  14 Decembrie 2014, 02:10

Dati-l afaraaaaa! Asta nu-i bun de nimic, doar de fraierit oameni si tocat bani!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează