INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Ioan Becali: "Chivu ar putea ajunge la Real, Găman e noul Maldini"

Chivu a început să fie curtat de tot mai multe echipe pe măsură ce se apropie de sfîrşitul contractului cu Inter
Chivu a început să fie curtat de tot mai multe echipe pe măsură ce se apropie de sfîrşitul contractului cu Inter

Articol de - Publicat vineri, 11 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 11 noiembrie 2011 18:02

Ioan Becali a vorbit în presa italiană despre Cristi Chivu, Ştefan Radu şi Adrian Mutu, după care a propus şi cîţiva jucători din Liga 1 în Italia.

Primul subiect abordat a fost situaţia fostului căpitan al naţionalei. Aflat în ultimul an de contract cu Inter, speculaţiile pentru viitorul lui Chivu nu au întîrziat să apară. Pe lîngă variantele ştiute pînă acum, Becali a mai deschis o pistă. Agentul de jucători a dezvăluit că a discutat cu Mourinho şi că un transfer a lui Chivu la Real rămîne posibil.

"Chivu ar putea juca ca fundaş central încă patru-cinci ani.  Acum sunt în discuţii cu patru mari cluburi din Europa. Ar putea încerca o experienţă în alt campionat. Posibil la Real Madrid.  Mourinho îl cunoaşte bine. Am vorbit cu el şi este posibil deoarece are nevoie de un fundaş. Important este ca Chivu să poată merge undeva unde ar putea juca ca fundaş central, nu lateral",  a spus Becali pentru corrieredellosport.it.

După ce a lămurit situaţia lui Chivu, Becali a fost întrebat de Ştefan Radu, un alt jucător aflat sub contract cu el. "Radu s-a îndrăgostit de Lazio. Cred că şi-ar putea încheia cariera la acest club. Sper că va reuşi cît de curînd să căştige trofee", a mai declarat Becali

I-a propus pe Găman, Chiricheş şi Alexe în Italia

Întrebat dacă mai există în România un fundaş central care să se poata adapta fotbalului italian, Becali i-a propus pe Găman şi pe Chiricheş.

"Valerică Găman are 22 ani şi joacă la Astra. Este un băiat experimentat, va deveni un mar jucător. Seamănă cu Maldini. Este convocat des şi la naţională, iar azi va fi pe teren în meciul cu Belgia. Pe urmă, ar mai fi Vlad Chiricheş, în vîrstă de 21 de ani", a afirmat impresarul

Victor Becali l-a mai propus şi pe Marius Alexe despre care a spus următoarele:  "Şi-a revenit recent după o mică accidentare. A jucat ieri pentru naţionala Under 21. Cred că în curînd va fi promovat la naţionala mare. E titular la Dinamo Bucureşti. Nu cred că se va transfera în ianuarie, cu el ar trebui negociat în timpul verii pentru a avea timp să se pregătească alături de noua lui echipă".

" Mutu e nerăbdător să cîştige un meci cu Cesena"

Ultimul subiect abordat a fost Adrian Mutu, jucător care nu traversează o perioadă prea fastă la Cesena. "Cu Adrian Mutu am discutat ieri. Se simte bine. E nerăbdător să cîştige un meci cu Cesena. E adevărat că pînă acum Adrian nu a avut evoluţii bune la noul său club, dar nici echipa nu l-a ajutat prea mult pînă acum", a încheiat Becali.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (28)
geluromanuandrei
geluromanuandrei  •  13 Noiembrie 2011, 14:00

daca v-ati plictisit de Romania de zi cu zi, incercati si voi eRomania in Erepublik, jocul cu poate cea mai mare comunitatea romaneasca :) Si-n plus avem razboi cu turci si unguri ce poate fi mai frumos :D Va asteptam acolo! ://www.erepublik.com/en/referrer/GeluRomanu

bozgor
bozgor  •  12 Noiembrie 2011, 14:28

mai becali asta nu se mai trezeste din betie?nu prea mai are cu ce trasferui sa faca bani si o ia razna. se intoarce in fata la patria la belete?

puiufl
puiufl  •  12 Noiembrie 2011, 10:57

daaaa....... cu siguranta Gaman poate sa-l inlocuiasca oricand pe Maicon,Lucio sau Bonera.... si W.Sneijder sau Roinho ar fi in maaaare mare pericol daca ajunge Alexe in Italia.... =)) =)) =)) deci gypsy asta se autodepaseste in nesimtire.....

Vezi toate comentariile (28)
Comentează