INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Ioan Becali: "Mutu îşi doreşte un contract mai bun"

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Articol de GSP - Publicat marti, 20 iulie 2010 00:00

Fostul impresar Ioan Becali a declarat, marţi, că atacantul formaţiei Fiorentina, Adrian Mutu, şi-ar dori un contract mai bun din punct de vedere financiar, informează site-ul calciomercatoweb.


"Pentru moment, Adrian este jucătorul echipei Fiorentina, însă şi-ar dori un contract mai bun",
a precizat Ioan Becali, citat de site-ul calciomercatoweb.it.

Într-un articol intitulat "Mutu este pe piaţa transferurilor", sursa citată menţionează că jucătorul român vrea un contract mai bun, "poate ultimul important din cariera sa" şi că în următoarele zile impresarii lui Mutu vor analiza ofertele primite, pentru a putea lua o decizie.

Adrian Mutu, care a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină, s-a antrenat alături de coechipieri în această perioadă, el efectuînd şi vizita medicală în urmă cu o săptămînă.

Totuşi, Mutu are un litigiu cu Fiorentina referitor la salariul său, după ce oficialii grupării italiene au anunţat că doresc să-i suspende plata retribuţiei pe perioada ispăşirii sancţiunii. Cazul a fost luat în discuţie la Colegiul de arbitraj al Ligii Italiene de Fotbal, însă el a fost amînat de două ori, ultima dată pentru data de 15 septembrie.

Suspendarea lui Mutu va expira în luna octombrie. Atacantul român mai are contract cu Fiorentina pînă în 2012, informează Mediafax.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
chris80s
chris80s  •  05 Ianuarie 2011, 22:19

mutu trebuia sa se gandeasca la asta mai demult ,,, ii apreciez talentul dar totul are un inceput si un sfarsit ... eu zic ca e cam tarziu sa gaseasca un contract mai bun poate decat in arabia poate il vreun antrenor roman.

cristimcl
cristimcl  •  20 Iulie 2010, 19:40

Mutu in mod normal ar fi trebuit dat afara de la echipa. A adus pagube mari clubului. Acum vine si cere salariu mai mare?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează