INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ionuț Radu riscă să piardă postul de titular la Genoa! „Grifonul” îl împrumută pe Mattia Perin de la Juventus

Articol de GSP - Publicat luni, 30 decembrie 2019 16:05

Ionuț Radu (22 de ani) va avea concurență serioasă pentru postul de titular. Genoa l-a împrumutat pe Mattia Perin (27 de ani) de la Juventus.

Perin, considerat la un moment dat urmașul lui Buffon în poarta naționalei Italiei, este un produs al Academiei din Genoa. Portarul a fost cedat în vara lui 2018 la Juventus, pentru 14 milioane de euro. Nu a reușit să se impună și va reveni acum „acasă”, anunță jurnalistul italian Gianluca Di Marzio. 

Ionuț Radu, cel mai bun fotbalist român al anului 2019 în ancheta Gazetei Sporturilor, a fost integralist în primele 17 etape ale sezonului din Serie A. Formația lui ocupă ultimul loc al clasamentului. 

15.000.000 de euroeste cota lui Ionuț Radu conform transfermarkt. de. Este mai valoros decât Perin, cotat la 10 milioane

VIDEO // Perin, portar cu reflexe senzaționale

Vezi și: 

Vlad Dragomir, dorit de 3 echipe din Serie A! » Cuvinte speciale despre fostul „tunar”: „Are o calitate pe care nimeni nu o poate trece cu vederea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (9)
portardelegenda
portardelegenda  •  31 Decembrie 2019, 11:15

Sa vezi ce o sa rad cand o sa -l tina pe banca si pe ,,marele" Perin. Atunci ce puii mei o sa mai ziceti?

portardelegenda
portardelegenda  •  31 Decembrie 2019, 11:12

22 ani , un campionat si jumatate jucate TITULAR. 7 antrenori care l-au preferat titular si toate astea facute fara echipa nationala. Pe langa astea o gramada de aprecieri de la oameni de specialitate , singurul jucator roman care a parcurs toate etapele de la juniori pana la seniori si cu toate astea se mai gasesc unii pe aici sa comenteze manati de invidie si nepricepere. Iarta-i Doamne ca nu stiu ce spun. Respect Ionut Radu, la mai mare.

936515920077166
Merio Derio  •  30 Decembrie 2019, 20:54
Postat de klauz pe 30 Decembrie 2019, 18:20

Te-ai dus pe *** ***... Pe langa ca esti un portar slab, cu cele mai multe goluri luate in Serie A (bineinteles, toate "imparabile" in opinia ***...), ***. Discursurile tale puerile si prostesti cu care ai vrut sa otravesti nationala mare arata ca ai grave probleme... Cica cel mai bun jucator roman?! Un nimeni de fapt...

Ai mare dreptate , salvarile de la retrogradare si campionatele s-au castigat cu portari mari si buni cum ar fii Perin. Are pe fifa rating 82 si Radu asta are 74 . Sa fim seriosi e un slab .

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close