INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Își asumă eșecul » Gâlca a salvat-o pe Espanyol de la retrogradare, dar recunoaște: ”Imaginea nu e bună”

Gâlcă s-a plâns și după eșecul cu Barcelona că i-au lipsit iarăși jucători importanți // FOTO Guliver/ GettyImages
Gâlcă s-a plâns și după eșecul cu Barcelona că i-au lipsit iarăși jucători importanți // FOTO Guliver/ GettyImages

Articol de - Publicat marti, 10 mai 2016 00:00

Gâlcă a salvat-o pe Espanyol, dar admite că ”imaginea nu e bună. Echipa are nevoie de o identitate, nu doar să alerge în spatele balonului”.

Decepționat, trist și chiar resemnat. Așa arăta Gâlcă după noua corecție primită din partea Barcei (0-5), căreia echipa sa i-a dat un singur gol în 4 dueluri din campionat și Cupă. Antrenorul român știe că mai are numai un meci pe banca alb-albaștrilor și admite că n-a reușit să-și impună ideile.

"Sunt mulțumit că ne-am salvat, însă nu am lăsat o imagine bună. Trebuia să fim mai îndrăzneți. Doream să ne impunem jocul, doar că e greu să schimbi la mijlocul stagiunii. Cu mai mult timp la dispoziție, era posibil. Echipa are nevoie de o identitate, nu numai să alerge în spatele balonului. Trebuie ameliorate multe. E valabil dacă rămân sau pentru cel care-mi ia locul", a zis Costelinho.

Presa catalană îl critică, era Gâlcă fiind notată cu 1 de Mundo Deportivo: "Românul și-a exprimat dorința de a continua, însă șefii clubului deja discută cu alți antrenori. Cu Barcelona, am revăzut cea mai slabă versiune a lui Espanyol. Fără intensitate, joc și idei. E nevoie de un nou proiect".

"Nu e nicio problemă dacă, duminică, meciul cu Eibar va fi ultimul al meu pe banca lui Espanyol"
Costel Gâlcă, antrenor Espanyol

72de goluri a încasat în campionat Espanyol, 46 cu Gâlcă pe bancă. Cea mai slabă apărare din istoria clubului și din actuala Primera, la egalitate cu Rayo

7victorii, 5 egaluri și 13 înfrângeri este bilanțul lui Gâlcă ca antrenor la Espanyol, în campionat și Cupa Spaniei, golaveraj 24-53

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  11 Mai 2016, 15:29

...foarte multe infrangeri ! Un numar dublu fata de precedentul antrenor (in mai multe etape, ce-i drept). Foarte multe goluri primite. Un parcurs foarte modest. S-a salvat la limita !

chromophobia
chromophobia  •  10 Mai 2016, 12:01

Are un lot f.slab

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  10 Mai 2016, 11:23

...obiectivul lui Galca era ocuparea locului 10 ca sa ramana ia aduceti va aminte ...nu salvarea de la retrogradare ...locul 10 ...obiectiv ratat ...asa ca e normal sa plece ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează