INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Italienii au început o dezbatere aprinsă legată de un internațional român: "Cine e mai bun?"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 octombrie 2015 10:59

Pentru a lămuri situația portarului mai bun dintre Tătărușanu și Reina, Violanews.com a cerut părerea fostului goalkeeper italian Dino Zoff.

"Tătărușanu este un portar bun, dar nu este decisiv. Decisiv este Buffon, decisiv era Frey. Românul are o bază bună și își poate îmbunătăți jocul. Reina de la Napoli este la un alt nivel, deoarece are experiență internațională. În acest moment, cred că Reina este peste Tătărușanu", a spus Zoff.

Totul a plecat după ce, ieri, Mario Giuffredi, impresarul lui Luigi Sepe, rezerva lui Tătărușanu la Fiorentina, a declarat că și-a trimis jucătorul la Fiorentina pentru că la Napoli era Reina și n-avea nici o șansă să-i ia fața.

Dino Zoff are 73 de ani și de-a lungul carierei a jucat pentru Udinese, Mantova, Napoli și Juventus. În cariera de antrenorat le-a pregătit pe Juventus, Lazio, naționala Italiei și Fiorentina.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
1052716214746038
Alexandru Manciu  •  15 Octombrie 2015, 13:03

Cu Buffon are dreptate, dar sa vina sa zica de Reina ca e un portar decisiv mi se pare o balarie mare. Reina e un comisar de cand joaca el. Nu are 2 luni fara o gafa monumentala si la varsta lui nu are cum sa mai corecteze problema asta. Tatarusanu e intr-o crestere constanta. E printre putinii jucatori pe care am avut ocazia sa ii urmaresc in timp si la care am observat constant un progres vizibil. De la petarda care era cand a venit de la Bistrita, la rezerva lui Zapata, la rocadele cu Stanca si la gafele mare din meciuri importante a ajuns la actualul loc 1 din italia si e si apreciat plus decisiv la nationala.

923627714363420
Crs Dvd  •  15 Octombrie 2015, 11:34

Mai bun Tătăruşanu.Nu mai e Tătărusine

Vezi toate comentariile (2)
Comentează