INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Jaap Stam îl laudă pe Adi Popa, cel mai recent transfer al său la Reading: "E un jucător experimentat, un pericol constant pentru apărările adverse"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 ianuarie 2017 18:33

Antrenorul olandez al celor de la Reading, Jaap Stam, l-a lăudat pe Adi Popa, pe care îl vede ca pe un "pericol constant" pentru apărările adverse. 

"Adrian este un atacant cu un enorm potenţial, care a jucat la un înalt nivel, atât în România, cât şi în fotbalul internaţional.

Este un jucător experimentat, rapid, un pericol constant pentru adversari, bun cu balonul la picior, evoluează cu uşurinţă pe stânga, pe dreapta, chiar şi în centru.

Ţinând cont de numărul mare de meciuri pe care îl avem de disputat, un jucător cu calităţile sale ne va ajuta să rotim un pic lotul şi să oferim unor jucători posibilitatea de a se odihni dacă va fi nevoie, aşa că sunt încântat să-l avem în echipa noastră", a declarat Jaap Stam.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
ortega
ortega  •  31 Ianuarie 2017, 10:44

Adi pompa e bun pentru facut reclame ... Motoreta Mobra , coboara orice panta ...

blatistu49
blatistu49  •  30 Ianuarie 2017, 18:55

e MVP

Vezi toate comentariile (2)
Comentează