INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIGA CAMPIONILOR ASIEI

REZUMATUL VIDEO Dan Petrescu, ce performanță! A ieșit din grupe în Liga Campionilor și se poate duela cu granzii continentului

Dan Petrescu a obținut calificarea în optimile Ligii Campionilor Asiei // foto: Facebook @ Jeonbuk Hyundai Motors FC
Dan Petrescu a obținut calificarea în optimile Ligii Campionilor Asiei // foto: Facebook @ Jeonbuk Hyundai Motors FC

Articol de - Publicat miercuri, 13 decembrie 2023 14:21 / Actualizat miercuri, 13 decembrie 2023 17:52

Jeonbuk, echipa antrenată de Dan Petrescu (55 de ani), a obținut calificarea în optimile Ligii Campionilor Asiei ca urmare a victoriei de astăzi cu Bangkok United, 3-2, în ultima rundă din faza grupelor.

În epilogul grupelor Ligii Campionilor Asiei, Jeonbuk a primit vizita celor de la Bangkok United, echipă deja sigură de calificarea în optimi.

Mare favorită astăzi, trupa lui Dan Petrescu și-a respectat statutul și s-a impus, însă nu fără emoții. Bangkok a deschis scorul, apoi a ținut-o în șah pe Jeonbuk până în minutul 76.

N-a mai așteptat după Nicolescu și Voicu și a ieșit în față la Dinamo: „Gata, nu mai pot să mă prefac! E o RUȘINE!”
DINAMO
N-a mai așteptat după Nicolescu și Voicu și a ieșit în față la Dinamo: „Gata, nu mai pot să mă prefac! E o RUȘINE!”

Jeonbuk și Dan Petrescu, în optimile Ligii Campionilor Asiei

O „dublă” reușită de Lee Dong-Jun în minutele 76, respectiv 78 a rezolvat meciul și a adus o victorie prețioasă, 3-2, prin care Jeonbuk a încheiat grupa pe locul 2, sub Bangkok United, cu 12 puncte.

Cele 3 puncte obținute astăzi au fost extrem de importante, întrucât au propulsat-o pe Jeonbuk pe a doua poziție între cele mai bune echipe de pe locul 2 în Regiunea de Est.

Jeonbuk a avansat, astfel, în optimile competiției, și așteaptă să-și afle adversara în prima fază eliminatorie. Tragerea la sorți va avea loc pe 28 decembrie, iar meciurile din optimi pe 12-14 februarie (partidele tur), respectiv între 19 și 21 februarie 2024 (meciurile retur).

Participantele în Liga Campionilor Asiei au fost împărțite în 10 grupe, 5 în Regiunea de Est, 5 în cea de Vest. Câștigătoarele celor 10 grupe, plus cele mai bune 3 echipe de pe locul 2 în fiecare Regiune au avansat în optimi.

REZUMATUL VIDEO. Jeonbuk - Bangkok United 3-2

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Bonusul maxim! » Câți bani încasează Real Madrid pentru parcursul imaculat din grupele Ligii
GRUPE
Bonusul maxim! » Câți bani încasează Real Madrid pentru parcursul imaculat din grupele Ligii
Scandalul uriaș de la UEFA se extinde în Europa: „Minciună! Englezii au fabricat totul împotriva lui Ceferin!
UEFA
Scandalul uriaș de la UEFA se extinde în Europa: „Minciună! Englezii au fabricat totul împotriva lui Ceferin!" » Care e adevărul în cazul care-l include pe Răzvan Burleanu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
strickland
strickland  •  13 Decembrie 2023, 16:58

O mica observatie: GESEPE zice ca, citez "Câștigătoarele celor 10 grupe, plus cele mai bune 3 echipe de pe locul 2 în fiecare Regiune au avansat în optimi." De fapt, logica spune ca trebuie sa avem 16 echipe in optimi, si privind clasamentul final oficial publicat online, intr-adevar, se califica castigatoarele celor 10 grupe plus cele mai bune 6 (nu 3) echipe de pe locurile 2. Iar Jeonbuk e pe locul 3 in acel clasament al locurilor 2.

parpalache
parpalache  •  13 Decembrie 2023, 15:10

In ultimele doua meciuri probabil ca„au jucat”patronii intre ei!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează