INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Jucătorii lui Antwerp nu-l înțeleg pe antrenorul român: ”Boloni are o personalitate ciudată”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 02 noiembrie 2017 10:13

Haroun, mijlocașul lui Antwerp, le-a povestit jurnaliștilor de la revista Knack despre ”imprevizibilul” tehnician român: ”Acum e relaxat, dar în secunda următoare ar putea lua foc. Iar când e încruntat, nu mai râde nimeni”.

Ladislau Boloni le-a oferit belgienilor o porție de umor de cea mai bună calitate în interviul realizat cu Mircea Rednic la finalul meciului Mouscron - Antwerp (2-2). Dar tehnicianul lui Antwerp nu e mereu așa - susține jucătorul său, Faris Haroun.

"Boloni are un umor special, pe care nu toți îl înțeleg. Ca să vă faceți o idee, coechipierul Geoffry Hairemans a fost lovit în față de ziua lui, iar antrenorului nostru i s-a părut amuzant", a povestit mijlocașul belgian în vârsă de 32 de ani, convins că fostul selecționer al României "e o personalitate ciudată".

Haroun are și argumente: "Boloni poate fi extrem de relaxat acum, pentru ca în secunda următoare să ia foc dacă ceva nu-i convine. Sau dacă ceva nu merge conform planului său. Noi știm un lucru. Când e încruntat, nu mai râde nimeni". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1307255622664355
Liviu Petrila  •  02 Noiembrie 2017, 12:07

Ciudat, este un cuvânt bulgăresc și înseamnă minunat. Probabil belgieni ca și românii, folosesc cuvântul bizar.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close