INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  2 BUNDESLIGA

Jula, aproape de un record cu Energie Cottbus

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 01 aprilie 2011 14:40

După o accidentare care l-a ţinut departe de teren aproape toată luna martie, Jula revine diseară pe teren şi încearcă să pună umărul la cea de-a zecea întîlnire fără înfrîngere a lui Energie, pe teren propriu.

Liderul din 2.Bundesliga, Hertha, a provocat singurul eşec trupei lui Claus-Dieter Wollitz în ultimele 21 de partide, în faţa propriilor suporteri. După 27 de etape parcurse în acest sezon, Energie se poziţionează pe locul al şaselea, la 7 puncte distanţă de ultima treaptă care i-ar permite să spere la promovare.

Perechea lui Jula din atacul nemţilor, Nils Peteren, este atît golgeterul alb-roşilor cît şi al ligii secunde din Germania, cu 20 de goluri marcate, în timp ce atacantul român a punctat de 7 ori şi a dat 9 pase decisive.

Chiar dacă diseară joacă în faţa ocupantei locului 14, Ingolstadt, Energie trebuie să rămînă în gardă în faţa formaţiei care a cîştigat ultimele două deplasări şi nu a mai fost învinsă de 4 meciuri. Jula este anunţat titular pentru gazde.

Echipe probabile

Cottbus: Cherry - Bittroff , Hünemeier , Brzenska , Ziebig - Adlung , Roger , Kruska , Reimerink - Jula , Petersen

Ingolstadt: Kirschstein - Görlitz , Pisot , Matip , Fink - Bambara , Metzelder , Karl , Caiuby - Ma. Hartmann , Leitl

Arbitru: Daniel Siebert (26 de ani)

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează