INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Keșeru răspunde ofertei de ultimă oră: "E o variantă interesantă și de luat în calcul"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2018 20:20

Claudiu Keșeru, 31 de ani, a marcat un gol în meciul amical câștigat de Ludogoreț în fața celor de la FC Botoșani, scor 2-0.

Deși marchează la foc continuu, atacantul român în vârstă de 31 de ani și-a pierdut locul de titular, iar între timp a apărut o ofertă de la PAOK. Keșeru n-ar refuza șansa de a se pregăti sub comanda lui Răzvan Lucescu.

"Citesc și eu în fiecare zi despre oferte. Mă mai sună câte un prieten să îmi spună «Fii atent, mai ai o ofertă!». E bine că există interes, e dovada faptului că îmi fac treaba cum trebuie.

PAOK este o variantă foarte interesantă, de luat în calcul cu siguranță. Am o propunere din partea lui Ludogoreț în momentul de față, o analizez. Am timp, există și posibilitatea să prelungesc cu Ludogoreț. Mă pregătesc cum trebuie, mai am 6 luni de contract", a declarat Keșeru.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează