INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Kiriţă şi Niculae continuă să se lupte pentru cupă. VEZI TOATE EVOLUŢIILE STRANIERILOR

Articol de GSP - Publicat joi, 28 ianuarie 2010 00:00

La mijlocul acestei săptămîni, cîteva campionate ale Europei, precum Franţa, Italia, Olanda şi Turcia, şi-au disputat încă o fază a cupei. Printre stranierii care au jucat pentru echipele de club, s-au aflat Niculae şi Kiriţă, ale căror formaţii au reuşit să treacă mai departe şi rămîn în cursa pentru Cupa Franţei, respectiv Cupa Turciei.

ANGLIA (Championship)

- Gabriel TAMAŞ (Ipswich - WBA 1-1 // La al treilea meci ca titular, de cînd se află în Anglia, Tamaş a bifat din nou toate cele 90 de minute, pentru WBA. Echipa românului a terminat la egalitate, întîlnirea cu Ipswich)

FRANŢA (Cupa Franţei – 16’imile de finală)

- Daniel NICULAE ( AUXERRE – Sedan 2-1 -după penalty-uri- // Românul a jucat doar o repriză în meciul de cupă disputat de Auxerre în compania celor de la Sedan, fiind înlocut la pauză cu Birsa. Echipa lui Niculae s-a calificat în optimile Cupei Franţei, după ce în iarna anului trecut, a fost eliminată de Sedan, în 16’imile Cupei Ligii)

ITALIA (Cupa Italiei – Sferturi de finală)

- Bogdan LOBONŢ
- Adrian PIŢ

ROMA – Catania 1-0 // Lobonţ şi Piţ au rămas pe bancă toată partida. AS Roma s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei, după ce a trecut de Catania, cu scorul de 1-0)

OLANDA (Cupa Olandei – Sferturile de finală)

- George OGĂRARU (AJAX - NEC 3-2 -după prelungiri- // După ce la începutul săptămînii, Ogăraru a refuzat să facă mutarea la Sparta Rotterdam, antrenorul celor de la Ajax nu l-a inclus pe foaia de joc, nici pentru acest meci.

De Zeew a deschis scorul în minutul 43, iar Nijmegen, cu un om mai puţin pe teren, a egalat cu 7 minute înainte de final, prin Vleminckx şi a împins meciul în prelungiri. Ca suspansul să fie şi mai mare pentru fanii lui Ajax, NEC a trecut în avantaj după ce Van Eijden a marcat. Echipa lui Ogăraru şi-a revenit cu greu şi s-a calificat după ce a mai înscris 2 goluri, semnate de Aiderweireld şi De Jong. Oaspeţii au terminat partida în 9 oameni, după eliminarea lui Sarpong)

TURCIA (Cupa Turciei – faza grupelor)

- Giani KIRIŢĂ (BURSASPOR – Sivasspor 4-0 // Kiriţă a fost integralist pentru echipa sa. Bursaspor s-a calificat de pe primul loc al grupei C, cu 10 puncte din 4 partide jucate, urmînd să îşi afle adversara din sferturile de finală ale cupei)

AMICALE

- Florin CERNAT (Young Boys - HAJDUK 1-2 // Cernat a intrat pe teren, în minutul 61, în locul lui Ljubicic)

- Ciprian MARICA ( STUTTGART Wil 2-0 // Atacantul român a evoluat 45 de minute în amicalul celor de la Stutgart cu Wil, înlocuit la pauză cu Pogrebnyak)

- Ciprian TĂNASĂ (METALURG DONEŢK – Samara 1-0 // Tănasă a început partida pe banca de rezerve şi a intrat pe teren, în minutul 68, în locul atacantului Mguni)

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează