INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

L-am pierdut pe Răzvan Raţ?! » Convocare în pericol: fundaşul nu va juca în meciul lui PAOK cu Panathinaikos

Raţ (dreapta) a rămas în aer la PAOK
Raţ (dreapta) a rămas în aer la PAOK

Articol de - Publicat duminica, 09 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 08 noiembrie 2014 22:57

Fundaşul stînga, accidentat contra lui Ergotelis la aductorii piciorului stîng, nu e refăcut. În locul său, Iordănescu va apela probabil la Sepsi, de la ASA.

Duminica trecută, Răzvan Raţ avea dureri la aductori, dar a riscat. A insistat să joace şi Anastasiadis, antrenorul lui PAOK, l-a titularizat şi cu Ergotelis. Apărătorul n-a rezistat însă decît 33 de minute. A fost schimbat, iar seara, rezonanţa magnetică a revelat o întindere la inghinali. Perioadă de pauză: 10 zile.

Va putea fi recuperat pentru ciocnirea cu nord-irlandezii, pe 14 noiembrie? Şansele erau mici. La mijlocul săptămînii, Raţ se simţea mai bine, dar era important ca el să evolueze azi, la PAOK, împotriva lui Panathinaikos. Veste proastă. Nu s-a antrenat, a avut un program special, de recuperare, şi nici n-a fost oprit în lot de Anastasiadis. Durerile n-au dispărut.

Aproape sigur, nu va mai fi chemat în această seară de Iordănescu. Selecţionerul se gîndeşte la Laszlo Sepsi, fundaşul stînga al lui ASA. Care n-a mai fost la "naţională" din 2010 şi care nu are decît 3 amicale printre "tricolori".

13 minute a jucat Sepsi la "naţională" în amicalele cu Rusia (2008), Israel şi Honduras (2010)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Noiembrie 2014, 20:55
Postat de gerdevil pe 09 Noiembrie 2014, 14:06

Fara Rat o sa avem probleme pe stanga. Lato e total iesit din forma, iar Sepsi nu stiu daca face fata acestui nivel. Bafta totusi si Hai Romania.

sepsi ala e mai slab decat ceilalti 2.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Noiembrie 2014, 20:54

o pierdere importanta, dar daca vine stefan radu, e un castig.

gerdevil
gerdevil  •  09 Noiembrie 2014, 14:06

Fara Rat o sa avem probleme pe stanga. Lato e total iesit din forma, iar Sepsi nu stiu daca face fata acestui nivel. Bafta totusi si Hai Romania.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează