INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Laszlo Sepsi a semnat pe doi ani cu Nurnberg » Ce salariu va încasa

Bavarezii i-au urat lui Sepsi
Bavarezii i-au urat lui Sepsi "Herzlich Willkommen, Laszlo!" (Bine ai venit, Laszlo!) pe site-ul clubului // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 11 iunie 2015 00:00

Nemții îl știau pe ”tricolor” din sezonul 2007-2008, cînd i-a eliminat cu Benfica Lisabona din Europa League (0-1, 2-2).

Laszlo Sepsi a spus ieri "da" unei noi experiențe europene. După Rennes, Benfica și Santander, fundașul lui ASA Tîrgu-Mureș, liber de contract, va îmbrăca din sezonul viitor tricoul lui FC Nurnberg, locul 9 la finele sezonului trecut în liga a doua germană.

"A fost cea mai bună ofertă pe care am avut-o", a declarat Sepsi. Concret, doi ani de contract, cu opțiune pentru unul suplimentar. Și un salariu cifrat la 25.000 de euro lunar, adică 300.000 pe sezon, potrivit unor surse din anturajul clubului, citate de tabloidul Bild.

La echipa din "orașul turtei dulci", "tricolorul" în vîrstă de 28 de ani va umple golul apărut pe flancul stîng al apărării, prin plecarea argentinianului Javier Pinola. "Trebuia să-i găsim rapid un înlocuitor, iar Sepsi e varianta cea mai bună. Un fundaș excelent, cu apetit ofensiv", l-a lăudat managerul Martin Bader.

Nemții îl știu pe apărătorul român din sezonul 2007-2008, dintr-o "dublă" cu Benfica disputată în Europa League (0-1, 2-2). Sepsi, pe atunci la lusitani, a intrat în minutul 70 al returului de la Nurnberg.

"Sepsi și-a demonstrat calitățile în diferite ligi ale Europei și ne poate ajuta mai ales cu experiența acumulată"
Martin Bader, manager FC Nurnberg

"La Nurnberg m-a impresionat atmosfera. Chiar și meciurile din liga a doua sînt disputate. Voi avea parte de provocări în fiecare săptămînă"
Laszlo Sepsi, pe site-ul lui FC Nurnberg

8e numărul cluburilor la care a jucat pînă acum Laszlo Sepsi

30de meciuri a bifat Sepsi sezonul trecut la ASA, 157 în total în Liga 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
satyricon
satyricon  •  11 Iunie 2015, 13:47
Postat de mario_seppona pe 11 Iunie 2015, 13:04

lasa ca i mai bine la locul 7 din qatar!

Si ASA cu ce s-a ales? Unde este transferul? A plecat liber de contract, fara suma de transfer, fara prima de instalare. Daca era sa dea cineva bani pe el nu se stie daca mai pleca sau unde ajungea.

mario_seppona
mario_seppona  •  11 Iunie 2015, 13:04
Postat de Florean Andrei pe 11 Iunie 2015, 12:22

Deci ăstea-s transferuririle nemaipomenite ale ASA ? Cică la locul 8 în liga a doua germană! Tare, tare ..

lasa ca i mai bine la locul 7 din qatar!

444001919101397
Florean Andrei  •  11 Iunie 2015, 12:22

Deci ăstea-s transferuririle nemaipomenite ale ASA ? Cică la locul 8 în liga a doua germană! Tare, tare ..

Vezi toate comentariile (8)
Comentează