INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Lazăr a aruncat cu sticla în fani! » Mijlocaşul lui PAOK s-a enervat pe suporteri

Costin Lazăr s-a enervat pe suporterii echipei rivale.
Costin Lazăr s-a enervat pe suporterii echipei rivale.

Articol de - Publicat luni, 05 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 04 noiembrie 2012 21:44

Aseară, la 2-1 cu Panionios, jucătorul lui PAOK a luat petul cu care fusese lovit şi l-a azvîrlit spre galeria adversă. A fost eliminat.

Momente tensionate aseară, în Grecia. În minutul 44 al meciului Panionios - PAOK (1-2), cînd oaspeţii conduceau cu 2-0, fanii atenieni au aruncat cu monede şi peturi spre jucătorii din Salonic.

O sticlă l-a atins pe Costin Lazăr, care n-a mai suportat. Şi a aruncat-o în galeria lui Panionios! Dar fostul rapidist n-a scăpat nepedepsit. Arbitrul i-a arătat direct cartonaşul roşu. Lazăr, 31 de ani, din 2011 la PAOK, nu va fi suspendat însă decît o etapă.

Echipa sa a rezistat asalturilor adverse şi a cîştigat, ajungînd pe locul 2 în clasament. La cinci puncte de liderul Olympiakos.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ravanelly
ravanelly  •  05 Noiembrie 2012, 20:58

bine ai facut lazare. eu urasc suporteri prosti si violenti!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează