INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

VIDEO Lecţie Dneprogramată! » Echipa lui Mircea Lucescu a fost surclasată la Dnepropetrovsk: 1-3

Lucescu a încasat-o iar de la Juande Ramos, amintindu-și de eliminarea dramatică în fața lui FC Sevilla în
Lucescu a încasat-o iar de la Juande Ramos, amintindu-și de eliminarea dramatică în fața lui FC Sevilla în "optimile" Cupei UEFA din martie 2007

Articol de - Publicat duminica, 25 august 2013 00:00 / Actualizat duminica, 25 august 2013 21:58

Pulverizată de Zozulia, Şahtior a pierdut primele puncte din campionat şi a cedat primul loc, cu un punct sub Metalist Harkov.

Mircea Lucescu şi-a întrerupt seria victoriilor cu Şahtior la Dnepropetrovsk. După 6 succese, a venit aseară primul eşec (10-3) cu Dnepr, campioana Ucrainei cedînd şefia lui Metalist Harkov.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Trupa lui Juande Ramos i-a surprins pe "mineri", o confirmă şi statistica primei părţi, 6-5 la şuturi, 2-1 cadrate. Şi faptul că Zozulia a irosit cea mai mare ocazie, cap "peste" din careul mic (4). Acelaşi vîrf n-a mai iertat după reluare, gol cu capul din centrarea lui Konoplianka (47)!

Zozulia şi-a continuat recitalul. După ce a ratat singur cu Piatov, l-a depăşit pe Kucer, reuşind "dubla" (63). Iar în minutul 72 a scos şi un penalty, fiind faultat de Şevciuk, iar Seleznev a făcut 3-0! Golul lui Kucer din prelungiri n-a mai contat.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
romeverest
romeverest  •  26 August 2013, 23:53

In acest campionat modest in care existau doar doua echipe competitive, Sahtior si Dinamo Kiev, iata ca a mai aparut o noua echipa, care a invins fara drept de apel echipa lui Lucescu !! Numai imaginatia lui Lucescu poate numi acest Sahtior, ca fiind "Barcelona Estului" .

bogdan.liviu
bogdan.liviu  •  26 August 2013, 17:45

Haide, nu se poate! S-a împiedicat minoritarul care vrea să desfiinţeze liniile de tramvai ca să circule el cum vrea? Într-un campionat de două echipe a pierdut cu...a treia sau a patra? Nu se poate, este o conspiraţie satanică împotriva lui Il Muce!

eldorado
eldorado  •  26 August 2013, 11:21

Cel mai rau pe lume este sa fi "prost" si "stelist" Cand veti avea o echipa pe care sa o cresteti de la tineri/juniori ca Lucescu si sa obtineti cu ea performantele lui Lucescu atunci sa vorbiti.Voi stiti cu cat se vinde un jucator "Shahtar" ? comparati suma cu cat vindeti voi ?De ce oare?Vedeti-va lungul nasului . Vedeti ca in Europa in deplasare ,o luati mereu ,2-0 Ajax, 3-1 Ch, iar cu marele "Macarone" cum a fost/ Chiar la Tbilisi daca prostii aia nu ratau 11m putea sa iasa rau.Poate faceti 0-0 la Legia ,atacand ca disperatii si impotentii, sa aveti de ce sa va bagati unghia in gat

Vezi toate comentariile (24)
Comentează