INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

VIDEO Rednic s-a salvat de la retrogradare, Chipciu, Stanciu și Rotariu merg în play-off

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 martie 2017 14:41

Astăzi s-a jucat ultimul meci din sezonul regulat în campionatul din Belgia, unde și noi avem mai mulți români care ne reprezintă.

Anderlecht a învins pe teren propriu Waasland, scor 3-0, și a terminat sezonul regulat pe primul loc, cu 61 de puncte. Stanciu a fost integralist și a dat pasa decisivă la primul gol marcat de Bruno. Chipciu a fost doar rezervă.

Partida dintre Club Brugge și St. Truiden s-a terminat la egalitate, 2-2, și gazdele, unde Dorin Rotariu a jucat până-n minutul 71, au încheiat pe locul 2.

Mircea Rednic a fost și el direct implicat în salvarea de la retrogradare cu echipa sa Mouscron, care a reușit să obțină cele 3 puncte vitale pentru a rămâne în prima ligă pe terenul lui Kortrijk, scor 2-0. Cristi Manea a fost rezervă la echipa lui Rednic.

Răzvan Marin a jucat 77 de minute în egalul lui Standard Liege pe teren propriu în fața lui Oostende, scor 2-2, și echipa românului a terminat sezonul regulat pe locul 9. Standard va juca însă în play-out.

clasament

clasament

Anderlecht - Waasland-Beveren 3-0 liveTEXT AICI 
*Stanciu a fost titular, Chipciu este rezervă
Au marcat: Bruno 4', Teodorczyk 36', Mbodji 41'VIDEO

Club Brugge - St. Truiden 2-2 liveTEXT AICI
* Rotariu a fost titular
Au marcat: Vanaken 52', Claudemir 57'/de Petter 38', Gerkens 84' - VIDEO 

Kortrijk - Mouscron 0-2 liveTEXT AICI
* Cristi Manea a fost rezervă
Au marcat:  Trezeguet 34',  Kovacevici 49'-autogol

Standard Liege - Oostende 2-2 liveTEXT AICI
 * R. Marin a fost titular
Au marcat: Belfodi 53', 82' p./ Bossaerts 12', Akpala 47'

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
gametable08
gametable08  •  12 Martie 2017, 16:35
Postat de maryan_ro83 pe 12 Martie 2017, 15:45

si uite cum mai aflam nume de echipe noi din Belgia: Oostene in loc de Oostende, Club Burgge in loc de Club Brugge.. ca Razvan Marin s-a transferat la St. Liege, dar e titular in partida dintre Kortijk si Mouscron.

. Formația lui Stanciu și Chipciu se va duela cu Waasland-Beveren, locul 14.Club Brugge, echipa lui Rotariu, este lider în Belgia, cu 58 de puncte, și joacă împotriva celor de la St. Truiden, locul 14. =))) mai aflam ca doua echipe sunt pe locul 14 ,vai mama lui de jurnalist droagat fatat in grajd sa i dau la mure si lui si mamei lui.

brandremist
brandremist  •  12 Martie 2017, 16:04

Până la urmă Chipciu e de fapt rezervă & Stanciu titular, nu cum scriați voi pe aici. În fine, e bine că are deja un assist, se vede că e prezent în joc.

maryan_ro83
maryan_ro83  •  12 Martie 2017, 15:45

si uite cum mai aflam nume de echipe noi din Belgia: Oostene in loc de Oostende, Club Burgge in loc de Club Brugge.. ca Razvan Marin s-a transferat la St. Liege, dar e titular in partida dintre Kortijk si Mouscron.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează