INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Liviu Antal și-a găsit echipă » Va fi antrenat de un tehnician străin care a făcut istorie în România

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2017 22:42

Ultima oară la Pandurii, Liviu Antal (27 ani) s-a înțeles cu ciprioții de la Anorthosis Famagusta, locul 9 în campionatul din Cipru.

Fostul golgeter și campion al României cu Oțelul a plecat alături de agentul său Bogdan Apostu în Cipru, iar mâine va semna înțelegerea cu Anorthosis.

Antrenor îi va fi chiar Roni Levi, care îl cunoaște pe fotbalist din vremea când antrena în România. 

Antal va bifa cea de-a noua echipă din carieră, după experiențele precedente de la Concordia Chiajna, FCM Târgu Mureș, Oțelul Galați, FC Vaslui, Genclerbirligi, Beitar Ierusalim, Hapoel Tel Aviv și Pandurii Târgu Jiu. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
travka
travka  •  26 Ianuarie 2017, 07:46

antal, acest globe trotter al echipelor mici si mijlocii :))) in 6 luni schimba iar echipa =))

para.para
para.para  •  26 Ianuarie 2017, 00:28

Va dati seama? Exista un tehnician care a facut istorie (ca sa citez ***) in romanika. Nu conteaza ca n-a facut nimica, important e ca a trecut pentru cateva luni si pe la echipa promovata de cancanul sporturilor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează