INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LAZIO

Lovit cu cotul în figură » Radu a fost făcut KO la antrenamentul lui Lazio! A avut nevoie de 3 puncte de sutură!

Articol de - Publicat joi, 08 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 07 august 2013 22:50

Klose a încercat să scape de marcajul strîns al apărătorului, izbindu-l în bărbie. Neamţul şi-a cerut scuze


Cu nemţii nu prea e bine să te pui. Ştefan Radu a făcut-o ieri şi a ieşit şifonat rău dintr-un duel cu Miroslav Klose consumat în timpul antrenamentului lui Lazio. Aşa de rău încît a trebuit să fie transportat la spital!

Incidentul s-a petrecut în timpul unui duel pentru balon. Disperat să scape din marcajul strîns al "tricolorului", Klose a scos cotul la înaintare şi i l-a "înfipt" în bărbie. Victima a acuzat lovitura, tăvălindu-se pe jos de durere, iar medicul echipei a alergat într-un suflet să-i acorde primul ajutor.

Într-un tîrziu, Radu s-a ridicat, neamţul i-a cerut scuze, iar apoi, la vestiare, românului i-a fost pusă o pungă cu gheaţă înainte de a pleca la spital. De acolo s-a întors după aproape o oră, cu trei puncte de sutură!

1,5 milioane de euro cîştigă Radu la Lazio, cu care are contract pînă-n 2016

Mafia maghiară a dat 600.000 de euro pentru un blat!
ITALIA. Căpitanul lui Lazio, Stefano Mauri, a fost suspendat 6 luni, după ce meciul Lecce - Lazio 2-4, din 22 mai 2011 (Ştefan Radu n-a jucat, fiind accidentat), s-a dovedit un blat pus la cale de mafia maghiară. Care ar fi plătit 600.000 de euro, susţine La Repubblica, pentru ca Mauri (foto, în dreapta) şi alţi 7 fotbalişti de la Lecce să trucheze partida. Dezvăluirea a făcut-o Gervasoni, ex-Piacenza, retras la 31 de ani după ce a primit în total 7 ani de suspendare din cauza implicării în scandalul jocurilor aranjate în Italia.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează