INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TEREK GROZNÎI - ZENIT 2-1

Lucescu a luat foc după eșecul cu Groznîi: "E uluitor cum arbitrul nu a văzut un dublu henț în careu"

Witsel (stânga) a avut trei mari ocazii ieri, dar n-a înscris la Groznîi
Witsel (stânga) a avut trei mari ocazii ieri, dar n-a înscris la Groznîi

Articol de - Publicat luni, 07 noiembrie 2016 00:00

Mircea Lucescu l-a acuzat pe "centralul" moscovit Karasev după primul eșec al lui Zenit din acest campionat. Grozav, 72 de minute la Terek. Torje, nici rezervă.

Lucescu era singurul neînvins în Rusia. Până ieri, când a pierdut în bârlogul lui Ramzan Kadârov, la Groznîi. Dictatorul cecen, în trening și cu căciula trasă pe ochi, sărea fericit în lojă la sfârșitul meciului. Terek câștigase cu 2-1.

" Karasev a ignorat și faultul asupra lui Javi Garcia la golul doi"
În iarbă, antrenorul lui Zenit era furios. Mai târziu, la conferință, a protestat: "E uluitor cum arbitrul nu a văzut un dublu henț în careul gazdelor". Acuza faza din minutul 54. La un corner, jucătorii săi au cerut penalty, dar Serghei Karasev n-a fluierat nimic.

Le-a făcut semn să continue, mingea a ajuns la Witsel, care a tras în portar din 3 metri. O mare ocazie ratată la 1-2 de belgian, care ar fi putut să egaleze și mai târziu (74). Mingea șutată de el a lovit ambele bare!

Antrenorul i-a mai reproșat ceva "centralului" moscovit: "Karasev a ignorat și faultul asupra lui Javi Garcia la al doilea gol al lui Terek".

La 3 puncte de Spartak

Zenit a dominat prima jumătate de oră, a și deschis scorul (Mak, 10). Apărarea l-a trădat însă din nou pe Luce. Două erori colective în apărare și, în 4 minute (34-38), albanezul Balaj a întors scorul. 2-1 pentru Terek. Iar Zenit e la 3 puncte în spatele liderului Spartak.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
submarina
submarina  •  07 Noiembrie 2016, 11:33

O fi si arbitrul...n-am vazut meciul, dar Spartac Moscova, cea mai populara echipa din Rusia, a iesit din criza, eveniment asteptat de toata lumea de mai multi ani si la ora actuala e pe val, iar asta inseamna ca Moscova (mafia )nu va permite ca Piterul sa ia titlul in acest zezon. Zenitul lui nea Mircea va fi pe podiul, dar nu pe cea mai inalta treapta.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  07 Noiembrie 2016, 09:47

Valentin Ceaușescu asta îl terorizează pe Lucescu si in 2016. Și prin Rusia are influență, vrea să ne facă să credem ca e paranoic marele antrenor.

capca1
capca1  •  07 Noiembrie 2016, 09:22

Da, normal, arbitrul ! Plus vatmanul, mai este și Steaua care i-a furat nu știu câte titluri...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează