INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Lucescu, acuzat în presa turcă și rusă de favoritisme la națională! Unul dintre jurnaliști a fost sunat de antrenorul român

Guliver / Getty Images
Guliver / Getty Images

Articol de - Publicat luni, 27 noiembrie 2017 19:33

Jurnalistul azer Elvin Kerimov a scris pentru site-ul sovsport.ru o amplă analiză despre selecția făcută de Mircea Lucescu pentru amicalele cu România și Albania.

Chemarea la națională a fundașului dreapta Erol Erdal Alkan, 23 de ani, care evoluează la FC Dordrecht, în a doua ligă olandeză, a creat multe discuții.

I s-a prezentat CV-ul lui Alkan, care n-a evoluat la cluburi deloc importante, ba chiar a ajuns să joace la un moment dat pentru o formație din a 3-a ligă turcă (la un pas de retrogradarea în a 4-a).

În materialul din presa rusă este citată și o investigație a unui ziar turc cu titlul: "Cine a șoptit numele lui Alkan la urechea lui Lucescu".

Turcii au scris că numele lui Alkan a ajuns în atenția lui Lucescu după ce niște agenți i-au cerut românului să-l cheme la lot pentru a-i crește cota. Este vorba despre Metin Korkmaz și Ozkan Dogan.

În prezent fotbalistul are un salariu de doar 1.000 de euro pe lună, iar o prezență la naționala Turciei l-ar ajuta să ceară o mărire considerabilă.

Sunat de Lucescu

Surpriză însă! După apariția materialului, Elvin Kerimov a dezvăluit pe pagina personală de Facebook că a fost sunat de Mircea Lucescu:

"Cineva să mă ciupească. După apariția materialului meu cu Lucescu, am fost sunat chiar de domnul Mircea Lucescu. Chestia amuzantă e că m-a trezit. Nu-mi vine să cred, sper ca nu cumva să fi visat asta".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1845143592365840
Stelian Trandafirescu  •  28 Noiembrie 2017, 10:20

cum credeti asemenea tampwnii care suint postate de un jurnalist rus pe un ziar,ghici?. moscovit.astea sunt politele de pe bremea cand mircea era la sankt petyersburg,acolo unde a gasit o echipa din care cei mai buni fotbalisti au fost vanduti pe bani grei.ca sa nu mai amintesc de sicanele arbitrajului caremtoate la un loc ,au dus echipa locala acolo unde au dus-o...manaria se vede de la o posta.putin vad ca turcia este din p.d.v. fotbalistisc aidoma fotbalului romanesc de la disparitia generatiri de aur,silindu-l ep selectionmerul roman sa scormoneasca pe ici pe colo pentru a gasi jucatorii care sa duca la renasterea unei echipe care,in trecutul nu prea indepartat,a adyus multe satisfactii in marile competitii la care a participat.uitati-va si in gradina fotbalului nostru care este atat de saraca in valori autentice incat.din cand in cand,doar cu putin noroc ,mai scoatem cate un rezultat notabil.prea putin insa pt a ajunge acolo unde,candva,luam locul la masa...bogatilor in fazele finale ale competitiilor europene sau mondiale.o tempora!

hannah.robinson
hannah.robinson  •  27 Noiembrie 2017, 21:25

Botă...

887888274661367
Pompiliu Bota  •  27 Noiembrie 2017, 20:25

Treziti-va turcilor ca ăsta vă distruge cum ne-a distrus pe noi in 85/86.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează