INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ZENIT SANKT PETERSBURG

Lucescu anunță o conspirație impotriva lui: "Ziarele din Rusia vor să creeze incertitudine" » Ce planuri are cu Zenit

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 21 martie 2017 16:26

Mircea Lucescu, anternorul lui Zenit Sankt Petersburg, a acordat un interviu pentru jurnalistul Daniel Nanu și a vorbit despre situația sa de la formația rusă.

"Ziarele din Moscova tot încearcă să creeze o stare de incertitudine. Eu am o relație foarte bună cu cei din conducerea clubului. Cel mai dificil lucru e să construiești echipe. 

Problema este că eu încerc să schimb jocul acestei echipe. Anul trecut, când evoluția lor se baza pe Hulk, aveau un control al jocului sub 40 la sută. Eu construiesc un alt tip de joc, cum ți-am spus. Sigur că unii acceptă, alții pot să nu accepte. Le cer mai mult. Eu vreau un joc prin care să dominăm adversarul. Și asta am și făcut împotriva celor cu care am jucat. 

Am pierdut cei mai buni jucători: Hulk, Garay, Witsel. Lombaerts și-a exprimat dorința să plece. Un jucător care vrea să plece nu poate să dea 100%. Danny a fost accidentat, a stat un an, abia acum a reintrat. Mai ales după un accident atât de grav, nu e ușor să revii. Smolnikov s-a accidentat și el", a spus Lucescu pentru site-ul danielnanu.ro.

Interviul integral poate fi citit pe blogul lui Daniel Nanu 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1425838917717550
John Milne  •  21 Martie 2017, 17:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

887888274661367
Pompiliu Bota  •  21 Martie 2017, 16:57

Pravda: ,,mai multi jucatori de la Zenit au hotarat sa-l boicoteze pe Mircea Lucescu,,

steaua1986forever
steaua1986forever  •  21 Martie 2017, 16:53

Valentin Ceausescu e de vina. Si Steaua 1986. Bineînțeles, arbitrul e platit de cei mentionati anterior. Plus ca....asa e cu aia de acolo, au ceva cu echipele din Estul Europei. P.S Sa antrenezi echipa sistemului (mai exact a lui Putin si a statului rus) si sa te mai si plangi, va dati seama in ce hal a ajuns Lucescu asta?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează