INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

"Lucescu are mereu oferte" » Ce echipe sunt interesate de antrenorul român și ce decizie a luat

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 19 aprilie 2016 10:16

Mircea Lucescu, 70 de ani, este unul dintre cei mai doriți tehnicieni și în ultimul timp a primit mai multe oferte.

Impresarul lui Lucescu, Arcadie Zaporojanu, a vorbit despre viitorul tehnicianului și spune că acesta a primit multe oferte, dar nu vrea să negocieze până când nu se termină sezonul.

" Mircea Lucescu a avut tot timpul oferte de la marile cluburi din Istanbul. A primit o ofertă și de la Trabzonspor. În Turcia, o echipă câștigă campionatul, iar celelalte mari echipe își schimbă antrenorul. Așa apar discuțiile. Este concentrat pe munca de la Șahtior, dar din vară poate discuta.

Au fost ceva contacte în decembrie și februarie, dar Lucescu a refuzat să discute. Acum nu există nicio ofertă concretă din Turcia pentră că Lucescu nu vrea să negocieze.

Acum, Lucescu nu negociază nici cu Șahtior. Poate e o supersitție. Lucrurile merg bine și este concentrat la munca pe care o are de făcut", a spus Zaporojanu, potrivit ziare.com.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
1070516559678863
Dudu Ineu-Arad  •  19 Aprilie 2016, 11:56

... la articolul cu Rednic, scuze...

1070516559678863
Dudu Ineu-Arad  •  19 Aprilie 2016, 11:55

Ma iertati, dar "continuu" e folosit incorect la voi de multa vreme... Corectura?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează