INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DNIPRO - ŞAHTIOR 0-1

Lucescu, după victoria în faţa lui Juande Ramos: "A fost un meci-cheie al campionatului"

luce sr
luce sr

Articol de - Publicat duminica, 31 octombrie 2010 00:00

Formaţia antrenată de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, a obţinut o victorie extrem de importantă în deplasarea de la Dnipropetrovsk, scor 0-1.

Unicul gol al întîlnirii a fost marcat de brazilianul Adriano, în prima repriză. La oaspeţi, care au terminat partida în zece, după eliminarea croatului Srna, românul Răzvan Raţ a fost integralist.

La conferinţa de presă de după partidă, Mircea Lucescu a declarat următoarele: "A fost un meci greu, ştiam de dinainte că va fi unul din meciurile-cheie ale campionatului. Publicul a pus o presiune uriaşă atît pe jucătorii noştri, cît şi pe arbitri, venirea lui Juande Ramos creînd un mare entuziasm la Dnipropetrovsk. Vreau să felicit jucătorii ambelor echipe în urma jocului prestat".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
rigon
rigon  •  31 Octombrie 2010, 14:33

Lasa ma ca faceti voi iar performanta in cupele europene. Nu vedeti ca sunteti mereu a patra echipa in grupa, ca umplutura ...

star01
star01  •  31 Octombrie 2010, 13:44

ha,ha...lasa ca vine MAESTRUL WENGER la voi si iar o sa VA BATA CU ARBITRII!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează