INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

Lucescu îl desființează pe impresarul lui Yaya Toure: "E un parazit! Să vedeți ce va fi înainte de meciul cu Spartak"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 07 aprilie 2017 15:40

Mircea Lucescu îl desființează pe impresarul Dmitri Seliuk, care afirmase că numirea sa la Zenit este o greșeală. Vezi aici detalii. 

Mircea Lucescu i-a răspuns agentului care l-a criticat în Sovețki Sport, spunând că Zenit a comis o eroare angajându-l.

"Acest fugar, interzis să mai intre în Rusia și Ucraina, trăiește pe spatele lui Yaya Toure. Mă așteptam să mă atace. L-am dat afară pe acest parazit dintr-un hotel în Londra, înaintea unui joc cu Chelsea. Încerca să-mi bage pe gât niște tineri brazilieni", a declarat Il Luce potrivit presa din Rusia.

Antrenorul român mai afirmă că are suficientă experiență să depășească episodul.

"Am o vârstă care-mi permite să reacționez calm. Să vedeți câte articole vor apărea în preajma derby-ului cu Spartak ca să destabilizeze situația la echipă și să mă scoată din pepeni. Dar nu vor reuși.

Zenit joacă un fotbal spectaculos, marchează destul de mult și controlează aproape orice meci, deși i-a pierdut pe Hulk și Witsel. Știu că unora nu le convine, desigur, dar eu voi merge mai departe", a adăugat antrenorul român.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
kyil
kyil  •  07 Aprilie 2017, 17:43

Lucescu e chiar cel mai bun antrenor roman, dar numai cearta cauta! el s-a certat si cu vatmanu ca nu i a dat voie sa intoarca pe linie continua!

1781986432091105
Dass Ds  •  07 Aprilie 2017, 17:40
Postat de onduku pe 07 Aprilie 2017, 16:59

Esti un nimeni! Lucescu e cel mai bun antrenor roman.

exact...nepunând la socoteală niște trofee din campionate,cam controversate,are în palmares o cupă uefa,sau Europa league...și mai o supercupă a Europei,parcă

balauru48
balauru48  •  07 Aprilie 2017, 17:36
Postat de balauru48 pe 07 Aprilie 2017, 17:36

nebunul de bota e gigist de-al tau :))

nu rateaza niciun articol despre Lucescu si Messi, ca sa-i injure desigur.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează