INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Lucescu, interviu în Ucraina: ”Gata, mă externez. Nu voi renunţa la şofat”

Lucescu a fost vizitat de două ori de patronul Rinat Ahmetov la Spitalul Universitar
Lucescu a fost vizitat de două ori de patronul Rinat Ahmetov la Spitalul Universitar

Articol de GSP - Publicat joi, 19 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 19 ianuarie 2012 16:33

Încă în spital în urma accidentului rutier de acum două săptămîni, Mircea Lucescu s-a destăinuit pe site-ul oficial al lui Şahtior. Prima remarcă, nu mai are răbdare: ”Gata, sper să mă externez cît mai curînd. Poate chiar mîine. Aştept OK-ul medicilor. Sînt tot în faza de recuperare, dar mă simt mult mai bine”.

A doua dezvăluire: accidentul, ”primul de acest gen suferit”, nu l-a descurajat. Întrebat dacă nu-i va fi teamă să se urce iar la volan, tehnicianul român a zis că ”desigur, voi conduce din nou. De ce nu? Eu am văzut acel tramvai, şi vatmanul m-a văzut pe mine. Am fost convins că va opri”.

Totodată, Lucescu s-a arătat încîntat şi a mulţumit fanilor ”pentru panourile de susţinere instalate în Doneţk”, a indicat că ţine permanent legătura cu staff-ul său plecat în stagiu cu echipa în Dubai şi a mărturisit că-şi doreşte ”să mă întorc cît mai repede la Şahtior, imediat ce medicii îmi vor permite”.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
alex7786
alex7786  •  20 Ianuarie 2012, 00:25

Cand mai conduci sa ne anunti si pe noi, sa ne retragem discret si sa te evitam cu totii, nu cumva sa il atingem pe marele Luce! De lege nu mai vorbesc, a disparut de mult din Romania

dorelu
dorelu  •  19 Ianuarie 2012, 21:55

Prea mult tam-tam pentru un neica nimeni care nici macar nu este roman ! Ce poporm de tot rahatul santem ! Pe mine nu ma intereseaza acest om ! Ce a facut el pentru aceasta tara ? In afara ca l-a sapat pe marele DOBRIN . nu a facut NIMIC !

kily
kily  •  19 Ianuarie 2012, 18:50

Este incredibil de josnic acest om de nimic! O baragladina ordinara!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează