INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Lui Marica îi fuge concurenţa » Raul, Huntelaar şi Farfan sînt pe picior de plecare de la Schalke

Marica are contract la Schalke pînă-n 2013 și 2,5 milioane euro anual salariu
Marica are contract la Schalke pînă-n 2013 și 2,5 milioane euro anual salariu

Articol de - Publicat joi, 01 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 29 februarie 2012 20:48

Raul, Huntelaar şi Farfan, atacanţii preferaţi pînă acum românului, ar putea-o părăsi pe Schalke în vară.

Sezonul 2011-2012, pînă acum, e o dezamăgire pentru Ciprian Marica. Doar 15 apariţii în Bundesliga în tricoul lui Schalke, dintre care numai două ca titular, şi două goluri marcate. Situaţia s-ar putea schimba însă radical din vară. Tabloidul Bild anunţă că trei dintre atacanţii preferaţi lui de antrenorul Huub Stevens, Raul, Huntelaar şi Farfan, sînt pe picior de plecare.

RAUL. Clubul vrea să-i prelungească contractul cu doar un an şi să-i reducă salariul de la 7 milioane de euro pe sezon la numai patru. Numai că spaniolul vrea doi ani şi mai mulţi bani.

HUNTELAAR. Are acord cu Schalke pînă-n 2013, dar şi o clauză eliberatoare de 20 de milioane de euro. Golgeter în campionat, cu 18 reuşite, olandezul e deja pe lista mai multor granzi ai Europei: "Nu exclud un transfer".

FARFAN. Contractul îi expiră la 1 iulie şi vrea 14 milioane de euro doar ca să prelungească. În cotidianul peruan "El Comercio" a declarat că l-ar tenta Spania.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
spectatorul
spectatorul  •  01 Martie 2012, 11:23

Bun, si pe cine cumpara in locul celor 3? Ca doar n-or fi atat de prosti incat sa se bazeze pe Marica...

utaaradan
utaaradan  •  01 Martie 2012, 08:36

pai asta e stire ? suna ca dracu ! ca si cum prostul satului ramine cel mai ,,destept'', pt ca cei destepti au plecat .:)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează