INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CRITICI

Managerul Corvino: "Mutu a fost naiv"

Articol de - Publicat sambata, 30 ianuarie 2010 00:00

Deşi i-au fost aproape după ce s-a anunţat că a fost  testat pozitiv la sibutramină, responsabilii Fiorentinei  nu şi-au ascuns dezamăgirea faţă de fapta lui Adrian Mutu.

 

Managerul Pantaleo Corvino consideră că Mutu "a dat dovadă de naivitate. Un jucător cu experienţa lui trebuia să fie atent ce ia".

Corvino a vorbit şi despre înlocuirea internaţionalului român: "Pe piaţa italiană nu există în acest moment un jucător de talia lui. Va trebui să ne orientăm în străinătate, eventual un împrumut".

Mutu riscă o suspendare între trei luni şi 6-8 ani.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
 •  30 Ianuarie 2010, 18:32

El a fost smecher si voi prosti ! Pai el se drogheaza de cand avea 23 de ani.

 •  30 Ianuarie 2010, 18:30

El a fost naiv , iar voi prosti !! Pai el se drogheaza de cand avea 24 de ani.

 •  30 Ianuarie 2010, 15:26

Verii Becali nu au acum nimic de spus? Tacerea lor este explicabila doar daca sunt implicati in dopajul lui Mutu! Pe fondul unui Mutu speriat de amenda de 17 milioane de la Chelsea verii Becali au planuit dopajul pentru a reusi in primavara o lovitura pe piata transferurilor! In 2004 cand Mutu s-a drogat, verii s-au sters repede pe miani si s-au delimitat de el! Acum, nu! In acest caz, Mutu este victima verilor Becali dand dovada de multa naivitate si lacomie!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează