INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Marica a devenit principala ţintă a lui Schalke. Nolan Roux a spus NU

Ciprian Marica a marcat 19 goluri pentru Stuttgart
Ciprian Marica a marcat 19 goluri pentru Stuttgart

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 19 iulie 2011 17:11

Ciprian Marica are şanse tot mai mari de a semna cu fosta echipă a lui Ciprian Deac. Atacantul român a devenit principala ţintă a "minerilor", după ce francezul Nolan Roux a refuzat ultima ofertă a nemţilor.

Horst Heldt, directorul sportiv al echipei din Gelsenkirckhen, a dezvăluit că jucătorul lui Brest a refuzat deja două oferte foarte bune şi conducerea nu va mai continua pe această pistă. În aceste condiţii, favorit să ajungă pe Veltins-Arena este Ciprian Marica, jucător care tocmai şi-a încheiat conturile cu VfB Stuttgart.

"Marica are multe din calităţile pe care le căutăm la un atacant. Pe de altă parte, trebuie să ţinem cont de faptul că ne asumăm un risc, deoarece nu a reuşit să se impună la Stuttgart. Oricum, la întoarcerea echipei din cantonament vom lua o decizie în cazul său", a spus Heldt pentru presa germană.

Problema ofensivă a "minerilor" s-ar putea adînci, mai ales că brazilianul Edu ar putea pleca înaintea sezonului în campionatul Japoniei, de unde are o ofertă extrem de atractivă. "ne-a informat agentul său că are o ofertă din Japonia, căreia s-ar putea să-i dea curs. În acest caz, trebuie să aducem doi atacanţi", a mai spus Heldt.

"Minerii" negociază în aceste zile şi cu Papiss Demba Cisse, jucătorul senegalez al grupării Freiburg. Acesta a bifat 38 de prezenâe în Bundesliga în două sezoane, şi a marcat 28 de goluri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dejoc
dejoc  •  19 Iulie 2011, 18:00

Ii urez mult succes la finalizarea transferului !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează