INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Marica iertat? » Antrenorul îl bagă din nou în seamă

Articol de - Publicat vineri, 22 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 21 aprilie 2011 20:20

La ultimul antrenament al Stuttgartului, "tricolorul" a jucat la "titulari" în meciul-şcoală cu "rezervele" şi a înscris unicul gol al întîlnirii

Ar putea fi doar o întîmplare sau un nou început pentru Ciprian Marica la VfB Stuttgart. La meciul-şcoală ce a încheiat ultima şedinţă de pregătire a şvabilor, "titulari" contra "rezerve", antrenorul Bruno Labbadia l-a trimis la prima echipă. O surpriză în condiţiile în care, din februarie, de la acel interviu acordat Gazetei în care-l critica pe tehnicianul german, "tricolorul" n-a mai fost convocat la meciuri şi s-a antrenat alături de colegi doar "din raţiuni juridice".

Dar asta nu-i totul. Marica a profitat prompt de ocazia ivită şi a onorat "promovarea" marcînd singurul gol al partidei! Oficialii lui VfB n-au făcut ulterior nici un comentariu, dar ziariştii locali speculează că acesta ar putea fi un prim pas spre reconciliere. Una dictată şi de interese, de vreme ce VfB are în faţă patru etape decisive în lupta pentru evitarea retrogradării, iar Labbadia are nevoie de absolut toţi jucătorii valizi pentru a evita dezastrul.


S-ar putea reabilita
Dacă antrenorul Labbadia se va decide să-l ierte, Marica ar putea reveni pe gazon chiar mîine, cu Hamburger SV. Prilej de reabilitare, după ce, în tur, "tricolorul" fusese personajul negativ al întîlnirii: gol în minutul 9, eliminare în minutul 16, VfB învinsă cu 4-2. Clubul i-a aplicat atunci o amendă de 50.000 de euro, cea mai mare din istoria şvabilor.


81 de zile sînt de la ultima apariţie a lui Marica în tricoul Stuttgartului, pe 30 ianuarie, la 0-1 cu Freiburg

13 meciuri a bifat "tricolorul" în acest sezon din Bundesliga pentru VfB. Are 3 goluri înscrise

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ciupi0812
ciupi0812  •  22 Aprilie 2011, 06:51

a fost un antrenament, nu o partida. daca-l scot pe taraba intr-un joc oficial este posibil ca acest lucru sa se intample fiindca vreun eventual cumparator (ma rog, un eventual fraier) vrea sa vada cum se prezinta marfa la ora actuala. chestia este insa cu doua taisuri, fiindca omu' care da banii vine, pipaie un pic marfa, iar daca vede ca e cam flescaita, ramai cu ea in pravalie.

hiromatsu
hiromatsu  •  22 Aprilie 2011, 03:54

Asta-i ca telenovela cu Mutu si Fiorentina, la o scara mai mica. Si aia de la Firenze se bateau cu pumnu-n piept ca Mutu e kaput, ca il dau afara, ca nu mai prinde echipa... Cateva meciuri proaste mai tarziu, cand ii pastea in mod realist retrogradarea, hai ca Mutu e bun, ca Mutu trebuie sustinut, ca Mutu trebuie sa joace, ca Mutu sa ne ajute si apoi mai vedem.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează