INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Marica, la coadă pentru o fotografie cu Nadal!

Nadal a făcut o fotografie de grup cu toţi jucătorii de la Schalke. (Foto: marica.ro)
Nadal a făcut o fotografie de grup cu toţi jucătorii de la Schalke. (Foto: marica.ro)

Articol de , - Publicat sambata, 07 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 06 ianuarie 2012 22:11

Aflaţi în Qatar, fotbaliştii au văzut meciul tenismanului spaniol cu Mihail Iujnîi din "sferturile" turneului de la Doha.

Jucătorii lui Schalke, foşti şi, posibili, viitori adversari ai steliştilor în această ediţie de Europa League, sînt fani Rafa Nadal. Toţi, fără excepţie!

Joi, Ciprian Marica, Raul şi ceilalţi alb-albaştri au profitat de cele cîteva ore libere oferite de antrenorul Huub Stevens în cantonamentul din Qatar şi s-au relaxat la tenis. L-au urmărit pe Nadal, numărul 2 mondial ATP, dar principalul favorit al turneului de la Doha, care l-a învins în sferturile de finală pe rusul Mihail Iujnîi, clar, 6-4, 6-4.

Trei amintiri pentru Ciprian
După meci, la iniţiativa lui Raul, bun prieten cu Nadal de cînd era starul lui Real Madrid, l-au felicitat pe spaniol, asaltîndu-l în zona vestiarelor. S-au aşezat la coadă, fiecare a avut pregătit telefonul mobil pentru poze, iar ibericul a aşteptat pînă cînd toţi fotbaliştii s-au fotografiat cu el. Marica are trei amintiri. O imagine numai cu el şi cu Nadal (foto mare), una de grup (foto 2, Ciprian e indicat cu o săgeată) şi alta în care e pregătit (foto 3, în stînga) să-şi înlocuiască un coechipier lîngă extraordinarul tenisman.

Trupa internaţională din Gelsenkirchen a avut şi ea un cadou pentru Rafa: un tricou cu autografele tuturor jucătorilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cfr_theblatistii
cfr_theblatistii  •  07 Ianuarie 2012, 18:13

cine e marica?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează