INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Marica refuză 5,2 milioane pe an! » Beijing Guoan i-a oferit un contract pe două sezoane

Marica, într-o fază în care îşi depăşeşte uşor adversarului
Marica, într-o fază în care îşi depăşeşte uşor adversarului

Articol de , - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 10 ianuarie 2012 22:16

Campioana Chinei din 2009 îi făcuse o propunere şi dinamovistului Marius Niculae.

La Schalke, Ciprian Marica are în acest moment 5 atacanţi în faţa sa, iar clubul l-ar vrea plecat pînă pe 31 ianuarie, cînd ia sfîrşit mercato de iarnă. A apărut şi-o primă ofertă, de la Beijing Guoan, care-l curtase şi pe Marius Niculae (2 milioane de euro anual, contract de 3 sezoane). Tentantă din punct de vedere financiar, acord pe doi ani şi un salariu de 5,2 milioane de euro pe sezon, practic dublul contractului din Bundesliga, propunerea chinezilor l-a lăsat însă rece pe atacantul în vîrstă de 26 de ani. A spus "NU".

Marica a mai refuzat bani mulţi şi în trecut. În februarie 2011, după ce-a fost suspendat de VfB Stuttgart în urma unui interviu acordat Gazetei, l-a vrut Lokomotiv Moscova. Preşedinta Olga Smorodskaia a venit personal după el, în Germania, punîndu-i pe masă un contract de 3 milioane de euro net anual. Degeaba. Nici în vară n-a avut succes, deşi a plusat cu cîte 1,5 milioane pentru fiecare sezon. Atacantul în vîrstă de 26 de ani a preferat-o pe Schalke.

2,5 milioane de euro anual e salariul lui Marica la Schalke, conform contractului scadent în 2013

1 gol a marcat "tricolorul" în 18 apariţii oficiale la "mineri", majoritatea pe finaluri de meci. L-a dat în Europa League, la 3-0 cu Maccabi Haifa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
falco
falco  •  12 Ianuarie 2012, 01:16
Postat de vladutz13 pe 11 Ianuarie 2012, 11:33

Stii ca Marica vine dintr-o familie super bogata nu??? La 18 ani parca avea deja un Maseratti.... poate confund masina, dar oricum era super scumpa... luata de taica-su. In conditiile astea e usor sa nu-ti pese de bani, nu??

Stiu asta! Si remarc ca te contrazici din nou ... zici ca a facut o mare greseala, dar pe de alta parte stii ca e plin de bani! Deci cu atat mai mult, de ce ar accepta?

nea_vasile
nea_vasile  •  11 Ianuarie 2012, 11:44

vrajeli marca gsp. cine dreaq plateste salariul de 5,2 milioane unui jucator care freaca banca de rezerve? marica asta, daca nu pleaca de buna voie de la schalke, o sa pateasca ca mutu, o sa-l drogheze smecherii si pe urma il mai si da afara, evident mumu bani.

vladutz13
vladutz13  •  11 Ianuarie 2012, 11:33
Postat de falco pe 11 Ianuarie 2012, 09:42

Ok, intelegem ca pentru tine conteaza banii. Se pare ca pentru altii nu sunt pe primul plan si eu il apreciez pe Marica ptr asta.

Stii ca Marica vine dintr-o familie super bogata nu??? La 18 ani parca avea deja un Maseratti.... poate confund masina, dar oricum era super scumpa... luata de taica-su. In conditiile astea e usor sa nu-ti pese de bani, nu??

Vezi toate comentariile (7)
Comentează