INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BAYERN - VFB 1-2

Marica: "Sînt mîndru că fac parte din echipa lui Stuttgart care a bătut la Munchen"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 martie 2010 00:00

Atacantul român Ciprian Marcia, care a marcat golul victoriei echipei Stuttgart, în jocul din deplasare, cu Bayern Munchen (2-1), a declarat că succesul de sâmbătă este unul special, deoarece nu câştigi de fiecare dată pe terenul formaţiei bavareze, informează site-ul german spox.com

"De zece ani Stuttgart nu mai câştigase pe terenul lui Bayern. Suntem mândri că facem parte din echipa lui Stuttgart care a reuşit din nou un succes acolo. Am vrut să le arătăm de la început că vrem să câştigăm. Totuşi, când evoluezi contra lui Bayern, există întotdeaună un pic de respect.

Am fost puţin reţinuţi la începutul partidei, dar după golul egalizator al lui Christian Trasch am revenit în joc şi am meritat să câştigăm. Fiecare victorie este frumoasă. Acest succes este însă special, deoarece nu mereu câştigi la Munchen. Ribery si coechipierii săi sunt jucători buni, dar de ce trebuia să ne temem de ei? Dacă ne retrăgeam prea mult, nu aveam nicio şansă.

După primul nostru gol au existat spaţii pe contraatac şi am profitat bine de ele. Am fost mai proaspeţi decât Bayern, am controlat jocul. Pur şi simplu a fost ziua noastră", a precizat internaţionalul român, într-un interviu acordat site-ului german.

Chiar dacă a evoluat titular în meciul cu Bayern, Marica a precizat că în următoarele etape din Bundesliga are şanse egale cu Cacau şi Pavel Pogrebnyak să prindă unul din cele două locuri din atacul echipei din Stuttgart: "Nu mă simt titular. Suntem trei atacanţi buni în echipă şi acum a fost rândul lui Pogrebnyak să fie rezervă. Chiar dacă marchezi asta nu înseamnă automat că eşti titluar la următorul joc. Sunt fericit că am putut răsplăti încrederea pe care antrenorul mi-a acordat-o".

Marica a precizat că speră ca la finalul sezonului echipa sa să prindă cel puţin un loc calificant pentru Liga Europa. "Sperăm să fim cel puţin pe un loc de Liga Europa, vrem să prindem cupele europene. Odată ce ai jucat împotriva unor echipe precum FC Sevilla sau FC Barcelona îţi doreşti să o mai poţi face odată. Este ca un drog", a completat Marica.

Mediafax

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
 •  05 Aprilie 2010, 20:40

Asa a zis Marica, cu î sau â?Habar n-aveti sa scrieti romaneste si mai vorbiti de educatie?Halal, duceti-va la scoala!

 •  01 Aprilie 2010, 00:11

nu te mai umfla,increzutule.ai dat si tu un gol de la un milimetru de linia portii,daca nu cumva trecuse deja de linie si i-ai luat placerea unui gol superb coechipierului,si gata,te pui singur in linie cu cacau.in plus bayern a fost preocupata de meciul greu care urma,cu marele manchester,si s-a vazut ca asa a fost mai bine.au castigat meciul care trebuia.da' nu stii tu de socoteli de-astea.continua sa crezi ca esti cel nai tare!

 •  29 Martie 2010, 19:45

Ilinca da mai mult randament decat Gina.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează