INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GAZIANTEP - ADANA 2-2

Marius Șumudică, dezolat: „Sunt supărat. Nu trebuia să se întâmple”

Gaziantep, formația pregătită de Marius Șumudică, a remizat cu Adana / FOTO: Facebook @Gaziantep
Gaziantep, formația pregătită de Marius Șumudică, a remizat cu Adana / FOTO: Facebook @Gaziantep

Articol de - Publicat miercuri, 20 decembrie 2023 06:49 / Actualizat miercuri, 20 decembrie 2023 09:21

Antrenorul lui Gaziantep, Marius Șumudică, și-a criticat jucătorii după 2-2 cu Adana. Echipa lui a avut 2-0 pe tabelă în minutul 54, apoi a încasat două în decursul unui minut.

Meciul cu Adana a început bine pentru Marius Șumudică, dar s-a încheiat dezamăgitor. Înaintea partidei, antrenorul lui Gaziantep i-a oferit flori arbitrului Bahattin Şimşek, un mod de a arăta că este împotriva violenței în fotbal.

Marius Șumudică a oferit imaginea zilei în fotbalul european » A pășit pe gazon și i-a oferit arbitrului flori + ce au făcut jucătorii
TURCIA
Marius Șumudică a oferit imaginea zilei în fotbalul european » A pășit pe gazon și i-a oferit arbitrului flori + ce au făcut jucătorii

Apoi, ai lui au plecat „ca din pușcă” și în minutul 54 aveau 2-0 pe tabelă. Însă, spre final, Gaziantep s-a prăbușit și a încasat două goluri în decursul unui minut (72, 73). Scor final, 2-2. Reacția lui Șumudică?

Marius Șumudică: „Parcă am fi fost o echipă de juniori”

„Sunt supărat pentru ceea ce s-a întâmplat astăzi. Poate că am jucat cel mai bun meci al sezonului. Am avut cinci, șase ocazii clare. Am avut 2-0. Nu am putut ține de scor, de parcă am fi fost o echipă de juniori. Nu se poate! Nu ar trebui să se întâmple așa ceva”, a comentat tehnicianul lui Gaziantep la final.

Șumi s-a simțit neputincios: „Ce pot să fac eu ca antrenor? Săptămâna aceasta am lucrat la poziții și oportunități . Pe teren am marcat 2 goluri și 3 puncte erau în buzunar . Am pierdut tot avantajul într-un singur minut.

Apoi am revenit la comanda jocului. Au fost poziții din care am fi putut înscrie foarte ușor, dar nu am putut. Astăzi pot spune că Gaziantep a pierdut 2 puncte. A fost echipa mai bună”.

Marius Șumudică: „Am promis că voi rămâne în Super Lig”

Tehnicianul român nu renunță. „Când am venit aici am promis că voi rămâne în Super Lig. Desigur, vom încerca sa facem tot ce putem. Daca ajungem la 20 de puncte, cred că ne vom întări în perioada de transferuri din ianuarie și vom fi mai buni. Momentan suntem deasupra zonei roșii.

Când am venit aici, toată lumea spunea că Gaziantep FK va fi prima echipă retrogradată. Nu e așa. Desigur, vom lupta până la capăt. Cred că vom rămâne în Super Lig muncind din greu și luptând din greu. Trebuie să uităm acest meci. Mai avem un meci peste 3 zile. Vom merge acolo și vom câștiga puncte”, a încheiat Șumudică.

Florin Niță și Denis Drăguș au fost titulari

Florin Niță și Denis Drăguș au fost titulari la Gaziantep, care, grație acestei remize, a întrerupt o serie de 3 înfrângeri. Ocupă locul 15 în prima ligă din Turcia, din 20, cu 16 puncte, două deasupra zonei retrogradării.

Iar runda următoare se deplasează pe terenul unei vecine de clasament, Karagumruk.

VIDEO În direct la GSP Live, Grigore Sichitiu a dezvăluit cum a fost impus Șumudică antrenor în Giulești: „Au intrat Corsicanii peste mine în birou”

Mai puteți citi:

Radu Drăgușin semnează zilele următoare » Directorul sportiv a confirmat: „Contract până în 2028!”

Leo Grozavu face afirmații grave după eșecul cu FCSB: „Lucrurile astea se întâmplă doar în România! Mulți jucători n-au vrut să joace!” + A criticat și arbitrajul

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
BindenDanDat
BindenDanDat  •  21 Decembrie 2023, 03:48

Gata! Pușcaș la Sumi!! Sa vezi festival de goluri!

parachioara5
parachioara5  •  20 Decembrie 2023, 12:05

...sumi dupa meciul acesta pentru mine ramai un antrenor prost ...mai prost ca tine este hagi ...

Dansss
Dansss  •  20 Decembrie 2023, 09:57

“Rapid” o sa-l dea turcii afara si vine la Rapid!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează