INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Marius Șumudică pleacă la negocieri: „Ne vedem pentru a stabili strategia, mi-e foame de trofee!”

Articol de , - Publicat miercuri, 20 martie 2024 13:14 / Actualizat miercuri, 20 martie 2024 14:23

În studioul GSP, prezent pentru o ediție specială a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, antrenorul Marius Șumudică (53 de ani) a dezvăluit că va pleca în zona Golfului pentru a negocia posibilitatea de a prelua o nouă echipă.

Liber de contract din 6 martie 2024, Marius Șumudică vrea să antreneze din nou în străinătate. Dorit și de Petrolul, antrenorul spune că va merge la discuții în zona Golfului, având ofertă de acolo.

VIDEO Marius Șumudică: „Voi pleca în Golf! Am discutat cu un club”

„Îmi doresc să merg în străinătate. Cred că voi și pleca. Cred că voi pleca iar în Golf. Am discutat cu doi impresari și cu un club. Dacă totul va fi în regulă și președintele și vicepreședintele vor fi reconfirmați în funcții, mă voi întâlni cu ei la Dubai sau Istanbul ca să stabilim strategia pentru anul viitor.

Da, mă duc pentru bani. Păi aici dacă... Ce să fac? Aș lucra aici la un club la care să fac performanță și să câștig trofee. Îmi e și mie foame de trofee, mi-e dor!”, a spus Marius Șumudică în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

Campion cu Astra în Superligă și cu un rol important în titlul cucerit de CFR Cluj în sezonul 2021-2022, Șumudică a mai antrenat în zona Golfului la Al Shaab (Emiratele Arabe) și Al Shabab (Arabia Saudită). În străinătate a mai activat la Kavala, Kayserispor, Rizespor, Yeni Malatyaspor și Gaziantep.

Am luat campionatul și Supercupa cu Astra. Am făcut și 21 din 21 de puncte cu CFR Cluj. Sunt trecut și că am luat campionatul cu CFR Cluj. Am avut 7 victorii din 7. În afară de asta, cea mai mare realizare a carierei de antrenor e că am scos West Ham doi ani consecutivi din cupele europene
- Marius Șumudică

Citește și:

Patronul din play-off l-a sunat pe Șumudică: „Mi-a zis că eu voi fi următorul antrenor al echipei” + „Iau titlul la pas!”
OFERTĂ
Patronul din play-off l-a sunat pe Șumudică: „Mi-a zis că eu voi fi următorul antrenor al echipei” + „Iau titlul la pas!”
Dan Șucu, despre o posibilă colaborare cu Marius Șumudică: „Îmi doresc ca Rapid să fie respectată”
RAPID
Dan Șucu, despre o posibilă colaborare cu Marius Șumudică: „Îmi doresc ca Rapid să fie respectată”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
costeltudor
costeltudor  •  22 Martie 2024, 10:34

A cum nu mai are probleme familiale ???. Sa se întoarcă când îl voi aduce eu !

Kuba.nr1
Kuba.nr1  •  20 Martie 2024, 20:01
Postat de Moshu pe 20 Martie 2024, 16:32

Lasa sumi ca stim..ti-e foame...doar foame,lasa trofeele ca nu prea ma trag la tine...

lasa ca poate acum se aliniaza stelele pt el :))))

bunicu
bunicu  •  20 Martie 2024, 18:36

Doamne iartă -mă a refuzat Petrolul și până în vară nu mai antrenează și ce să vezi că pleacă la negocieri. Se întâmplă ceva cu el poate din cauza rezultatelor proaste pe unde a fost în ultimul timp.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează