INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INCIDENT

VIDEO Șumudică nu se dezminte » S-a răstit pe aeroport: „Băi, băi, băi, du-te, bă, de aici cu treningul ăla! N-auzi să te duci de-aici?!”

Articol de , - Publicat duminica, 24 decembrie 2023 19:32 / Actualizat duminica, 24 decembrie 2023 19:51

Marius Șumudică (52 de ani) a revenit la miezul nopții trecute din Turcia în România, iar la sosirea pe Aeroportul Otopeni a răbufnit de față cu jurnaliștii care îl așteptaseră pentru declarații.

Motivul? Unul dintre oamenii care așteptau la terminalul sosiri era îmbrăcat într-un trening cu emblema FCSB.

VIDEO. Șumudică s-a răstit pe aeroport: „Băi, băi, băi, du-te, bă, de aici cu treningul ăla! N-auzi să te duci de-aici?!”

„Băi, băi, băi, du-te, bă, de aici cu treningul ăla! N-auzi să te duci de-aici?!”, s-a răstit Șumudică în momentul în care l-a văzut în mulțime.

Tânărul respectiv a preferat să-și dea jos bluza cu însemnele roș-albaștrilor și a rămas în tricou. Doar așa l-a convins apoi pe Șumudică să facă o poză împreună, după ce antrenorul a terminat de vorbit cu reporterii.

În luna iulie, la momentul în care Rapid l-a preferat pe Bergodi pentru banca tehnică, antrenorul lui Gaziantep decreta: „Din acest moment, rapidistul Șumudică a murit. Voi accepta orice ofertă din țară”.

Șumudică, victorie în ultimul meci

Denis Drăguş a înscris un gol şi a reuşit un assist în meciul câştigat de formaţia pregătită de Marius Şumudică, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-0, în faţa Karagumruk, în etapa a 18-a din Turcia.

Echipa românilor ocupă locul 13 în clasament, cu 19 puncte, în timp ce Karagumruk este pe 15, cu 17 puncte. Lider este Fenerbahce, care are 43 de puncte.

Citește și:

„M-am îmbolnăvit la ce am văzut! Bătaie de joc!” » Șumudică, mesaj acid în miez de noapte
DECLARAȚII
„M-am îmbolnăvit la ce am văzut! Bătaie de joc!” » Șumudică, mesaj acid în miez de noapte
„Puteau să te omoare!” » Marko Dugandzic, dezvăluiri despre problemele din România: „Îți spunea mereu lucruri ca să te enerveze”
DISCUȚIE
„Puteau să te omoare!” » Marko Dugandzic, dezvăluiri despre problemele din România: „Îți spunea mereu lucruri ca să te enerveze”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (46)
contrabas3
contrabas3  •  25 Decembrie 2023, 20:41
Postat de TIborSzoltan pe 25 Decembrie 2023, 11:38

Păi dacă e copil mincinos! Vrei să îl susțină în minciună? Fecesebeaua nu e steaua!!!meeeeheeeeeee…beheheeee

Ce înseamnă ,,Fecesebeaua”?! E ceva neologism? Nu l-am găsit în dicționarul limbii române. Probabil doar în lumea ta virtuală există o echipă numită ,,Fecesebeaua”. Acolo Dinamo și Rapid joacă în Champions League și Iliescu e tot președinte.

talpaiadului
talpaiadului  •  25 Decembrie 2023, 20:21
Postat de luisharcsa pe 25 Decembrie 2023, 08:01

Pai acel tanar chiar este prost si las. De ce si a dat jos treningul? Ca i a spus unul pe nume sumudi..? Atunci ii ieste rusine de echipa pe caro o sustine. Joia trecuta 20 de pinguini de la u au sarit sa mi ia fularul. Nu au putu(ok, au venit si jandarii), dar sa ti dai jos treningul denota prostie.

Daca pe tine te-au atacat 20 de pinguini pentru a-ti lua fularul lui Bayern Munchen, unde te aflai, in Antarctica sau in Germania? :)

romeverest
romeverest  •  25 Decembrie 2023, 18:50

Un gherțoi needucat !! Nimic mai mult !!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează