INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Mărul discordiei » Costel Pantilimon, prins la mijloc după 0-4 cu Aston Villa: fanii lui Sunderland îl critică, presa îl apără

Pantilimon este la pămînt, ca Sunderland (locul 17), după bombardamentul suferit cu Villa // 
Foto: Guliver/GettyImages
Pantilimon este la pămînt, ca Sunderland (locul 17), după bombardamentul suferit cu Villa // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 16 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 16 martie 2015 00:57

Notat cu 4 de Daily Mail, portarul român este cerut pe banca de rezerve de suporteri. ”N-a avut nici o şansă reală la vreunul dintre goluri”, îl susţine cotidianul Sunderland Echo.

Nu demult era cel mai eficient portar din Premier League, impresionînd presa şi fanii cu paradele formidabile. Magia s-a rupt însă şi, o dată cu Sunderland, s-a prăbuşit şi Pantilimon. Iar meciul cu Aston Villa de sîmbătă (0-4) a atins abisul. De aproape 3 luni nu mai primise 4 goluri Costel (nota 4 în Daily Mail), dar măcar Man. City era campioana. Acum uriaşul de 2,03 nu a salvat mai nimic!

Totuşi, presa engleză a încercat să-i ia apărarea. "Deşi a scos de patru ori mingea din plasă, nici nu a fost protejat deloc de apărare. N-a avut prea multe de făcut", a scris Sunderland Echo. "Nu a avut nici o şansă reală la vreunul dintre goluri. A trebuit să respingă şutul lui N'Zogbia din repriza secundă ca să evite golul 5", a remarcat cotidianul britanic. Goal.com i-a găsit punctele slabe: "Putea face mai mult la unele goluri, jocul său de picior suferind cînd a vrut să pornească atacul".

Suporterii "Pisicilor negre" nu l-au cruţat pe reţelele de socializare. "Îngrozitoare prestaţie a lui Pantilimon! Evoluţie şocantă pentru Sunderland de la un capăt la altul", l-a criticat Greg Lee pe Twitter. "Putem să-l schimbăm pe Pantilimon la pauză? Este inutil", a completat şi Ryan Elliott.

Au vrut să-l bată pe Poyet!
Sunderland stă pe un butoi cu pulbere. Fitilul e aprins şi Gus Poyet în aer. Managerul care a sărit să-l bată etapa trecută pe Steve Bruce (Hull) a ajuns ţintă. Uruguayanul i-a scos din sărite pe fani şi nu a lipsit mult s-o încaseze sîmbătă şi la propriu, pe "Stadium of Fight", cum a titrat Daily Mail!

Imediat după golul de 0-3, în minutul 37!, Stadium of Light a început să se golească. Cei care au acceptat supliciul pînă la capăt au căutat o răfuială cu antrenorul. Şi a fost nevoie ca stewarzii să facă scut viu în jurul băncii de rezerve pentru ca Poyet să ajungă nevătămat la vestiare în pauză.

"Sînt şocat şi dezamăgit, n-am explicaţii pentru prima repriză. Dar îmi asum vina", se apără Gus.

10 goluri a încasat Pantilimon în ultimele 6 etape, în care Sunderland a făcut 3 puncte. În primele 14 runde ale sezonului, primise 16

7 meciuri cu Pantilimon între buturi s-au încheiat în campionat fără gol primit de "pisicile negre"

"Expus la trei dintre goluri, Pantilimon a fost păcălit de Agbonlahor la cea de-a doua reuşită, care a schimbat atmosfera pe stadion" (Daily Mail, cotidian englez)

"Avem nevoie de timp să ne adaptăm, pentru antrenor e abia al doilea an aici. Acum e important să luptăm pentru a evita retrogradarea" ( Costel Pantilimon, portar Sunderland)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close