INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Maxim gratis » Superpromoţie în Germania pentru un amical cu Stuttgart

Vrei să joci cu Maxim (dreapta)? Trebuie să găseşti stadion la maximum 50 km de Stuttgart!
Vrei să joci cu Maxim (dreapta)? Trebuie să găseşti stadion la maximum 50 km de Stuttgart!

Articol de - Publicat marti, 11 iunie 2013 00:00 / Actualizat luni, 10 iunie 2013 21:34

La redacţia cotidianului Bild a început înscrierea pentru un amical gratis cu Stuttgartul lui Maxim.

Un amical cu VfB Stuttgart cadou! Ideea îi aparţine unuia dintre sponsorii şvabilor, Krombacher, dispus să preia toate costurile unei asemenea partide, 50.000 de euro, ce va fi organizată pe 3 iulie, după întoarcerea din vacanţă a lui Alex Maxim şi a colegilor săi.

Echipele interesate se vor înscrie la redacţia cotidianului Bild-Stuttgart pînă pe 17 iunie, trebuie să provină cel mai jos din liga a 4-a germană şi să motiveze de ce se consideră potrivite pentru a-i înfrunta pe roş-albi.

Cîştigătoarea amicalului va fi desemnată pînă la sfîrşitul lunii de un juriu format din jurnalişti de la Bild, reprezentanţi Krombacher şi managerul lui VfB, Fredi Bobici.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
plischi
plischi  •  11 Iunie 2013, 07:54

chiar nu-i stiam pe nemtzi a fi atat de nastrushnici!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează